Samsung Galaxy Note 8 Yeni Kamera Özellikleri Neler 2017-2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.106 / yorumsuz
Samsung Galaxy Note 8 Yeni Kamera Özellikleri Neler 2017-2018
Note8 Muhteşem Çift Kamerası ile Beklentileri Aşmaya Hazırlanıyor
Samsung mühendislerinin üzerinde titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü Samsung Galaxy Note 8 hakkında her geçen gün yeni bir haber gelmeye devam ediyor. İlk gelen haberlerde telefonun arka kamerası için Samsung markasının 12 MP çözünürlüğe sahip olan çift kamera kullanacağı duyumu paylaşılmıştı. Ancak Güney Kore’den gelen yeni haberde Samsung ’un kullanıcılarına bundan çok daha iyi bir kamera sunacağı bilgisi paylaşıldı. 
Kamera Yepyeni Özellikler Sunacak 
İlk olarak Etnews tarafından ortaya atılan iddialara göre Samsung Galaxy Note 8 gerçekten de söylendiği üzere çift arka kameraya sahip olacak. Bu arka kameraların biri 12 MP çözünürlüğe sahip olurken ikinci kamera ise 13 MP çözünürlük ile satışa sunulacak. Kameralardan 12 MP olan OIS desteği sunan normal bir kamera olarak tercih edilecek. İkinci kamera ise daha teknik özelliklere sahip olacak ve görüntüleri büyütme desteği sağlayan telefoto lens özelliği ile satışa sunulacak. 
Yeni Fotoğraf Modları Yer Alacak 
Telefonun kamerasında bir dizi yenilik yaparak cep telefonu satın alırken kamerasına göre tercihte bulunanları kendi safına çekmeye çalışacak olan Samsung Galaxy Note 8 modelinde yeni fotoğraf modu uygulamalarına da yer verecek. Telefonda ilk olarak Apple tarafından iPhone 7 modelinde kullanıma sunulan Portre Moduna çok benzer yeni mod seçenekleri bulunacak. Sunacağı özellikler ile şimdiden çok üst düzey bir telefon olacağını ortaya koyan Samsung Galaxy Note 8 fiyatı içinde neyazık ki fiyat beklentileri yüksek tutuluyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz