Mumbara Para Biriktirme Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.700 / yorumsuz
Mumbara Para Biriktirme Uygulaması İndir

Öğrenciler İçin Geliştirilen Mumbara Türkiye’den Dünyaya Açılacak 

Mobil sadakat uygulamaları olarak bilinen yapılan harcamalar üzerinden para biriktirmeyi sağlayan uygulamalardan biri de Mumbara olarak öne çıkıyor. Mumbara’yı diğer uygulamalardan ayıran en önemli fark ise tamamen öğrencilere yönelik olarak geliştirilen bir uygulama olması. Mobil Kumbara isimlerinin birleştirilmesi sonucu oluşturulan bir kısaltmadan adını alan Mumbara hem İOS hem de Android işletim sistemini kullanan cihazlara yüklenebiliyor.

Türkler Tarafından Geliştirildi

Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim gören Kubilay Güler ve arkadaşları tarafından 2016 yılının Nisan ayında geliştirilen uygulama fiziki mekanlardan yapılan alışverişler ve harcamalardan para puan kazandıran ve aynı zamanda çeşitli avantajlar sağlayan kampanyalardan yararlanılmasını sağlayan bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra tek yapmanız gereken üye işyerleri üzerinden harcama yapmak. Bu harcamalardan kazandığınız her puan ise 1 lira olarak hesaplanıyor. Kazandığınız paraları yine alışveriş yaparken harcıyorsunuz. Yani harcayarak kazanıyor, kazandığınız paralarınızı yine harcamalarınızda kullanıyorsunuz.

Üye İşyeri Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Uygulamada sürekli olarak üye işyerlerinin sayıları arttırılıyor. Bu sayede öğrencilere çok daha fazla seçenek sunulmuş oluyor. Şu anda sisteme kayıtlı olan 36 marka ve sayıları 2 bini aşan üye işyeri bulunuyor. Mumbara ücretsiz olarak indirilen bir uygulama ancak her ay üyelerin hesabından ücret olarak 2 puan tahsil ediliyor. Yani uygulamanın parasını da kazandığınız bedava paralarınız ile ödemeniz sağlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz