One Plus 4 Cep telefonu Nasıl Olacak ?

/ 29 Ekim 2017 / 1.222 / yorumsuz
One Plus 4 Cep telefonu Nasıl Olacak ?

OnePlus 4 8 GB ile kullanıcıların karşısına çıkacak

Şimdiye kadar OnePlus 3T Amiral gemisi olarak adlandırılıyordu. OnePlus 4 telefonu duyumları daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş görünüyor.
OnePlus 4 hakkında bilmek istediklerinizi burada bulabilirsiniz. Fakat henüz bilgiler taze ve kısıtlı. OnePlus 4 ile alakalı söylentiler şuan halen dedikodu kıvamında..
OnePlus 4 Çıkış Tarihi ve Fiyatı
OnePlus 4 strateji olarak yaz aylarında piyasaya çıkacak ve satışa sunulacak. En azından Çinin Ünlü medya sitesi Weibonun söylentileri bu yönde.
Fiyat tabiki piyasaya sürülmeden net olarak belli olmasa da OnePlus geçmişteki stratejisini devam ettirdiğini varsayarsak ortalama 399$ civarında bir fiyat ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
OnePlus Tasarımı
Weibo’da söylentiler şu şekilde devam ediyor. OnePlus 4 hakkında @Kjuma adlı kullanıcı tarafından telefonun üst kısmı ile alakalı bir fotoğraf paylaştı. 
Cihaz çift kamera olarak piyasaya sürülecek gibi görünüyor.
OnePlus Specs

Oneplus 3 ile Çinli Üreticiler kullanıcılar için sağlam bir cihaz yaptılar. One Plus 2 Cep teefonunun tasarımın daha geliştirilmiş hali ile karşımıza çıkacağı ön görülüyor. 2017 de piyasaya çıkacak olan OnePlus 4 Cep telefonu için hangi beklentiler içinde olacağımıza iyi karar vermemiz gerekiyor.
Daha düşük fiyat?  Daha yüksek bir performans?

Techtimes tarafından bildirilen ilk söylentilere göre

620GPU
8GB RAM
Qualcomm Snapdrangon 830 işlemli
128 GB depolama
4200 mAh Pil

ile piyasaya süreleceği duyumlar arasında



OnePlus Cep Telefon serilerinden memnun musunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz