OnePlus 3 Batarya Sorunu OxygenOS 4.1.7 Sürümü Güncellemesi

/ 29 Ekim 2017 / 1.604 / yorumsuz
OnePlus 3 Batarya Sorunu OxygenOS 4.1.7 Sürümü Güncellemesi

OnePlus 3 İçin Beklenen Batarya Güncellemesi Sonunda Geldi 

One Plus tarafından üretilen OnePlus 3 ve One Plus 3T cihazları en çok hızlı tükenen bataryaları nedeni ile eleştiriyordu. Gelen eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamayan OnePlus sonunda yeni bir güncelleme yayımlayarak bu sorunu kesin bir şekilde çözmeye hazırlanıyor. Şirket tarafından geliştirilen OxygenOS 4.1.7 sürümü cihazı kullanan kişilerin yüzlerini güldürecek çok sayıda yeniliğe imza atıyor ancak bunların arasında en çok kullanıcıları sevindirecek olan gelişme ise batarya güncellemesi olarak öne çıkıyor.

Hatalar Giderildi, Batarya İyileşti

One Plus tarafından kademeli olarak dağıtılmaya başlanan yeni sürüm ile beraber cihazda kullanıcıların şikayetçi olduğu çok sayıda sorun çözülürken aynı zamanda cihazda yer alan bazı özelliklerin de kırpıldığı görülüyor. Ancak yeni sürümün kullanıcılara sağlayacağı en büyük avantaj hiç kuşkusuz batarya üzerinde yapacağı olumlu etkiler olarak öne çıkıyor. OnePlus 3 ve OnePlus 3T kullanıcılarının yeni sürümü indirmek için ayarlar bölümünü ziyaret ederek indirmeniz mümkün. Ancak güncelleme kademeli olarak dağıtıldığı için şu anda yeni güncelleme sizde görünmüyorsa birkaç gün sonra yeniden kontrol etmeniz gerekebilir.

Hangouts Kullanıcıları Dikkat!

Aslında Google ile akıllı cihaz üreticileri arasında yapılan anlaşma gereği Android işletim sistemi olan cihazlarda Hangouts uygulaması standart programlar arasında yer alıyor. Ancak yeni yapılacak olan sürüm güncellemesi sonrası Hangouts OnePlus 3 ve OnePlus 3T cihazlarda yer almayacak. Bu uygulamayı kullanmaya devam etmek isteyen kişilerin ise son sürüm güncellemesi yapmadan önce cihazlarında bu uygulamayı güncellemeleri gerekiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz