En ince Cep telefonu One Plus 5

/ 29 Ekim 2017 / 1.516 / yorumsuz
En ince Cep telefonu One Plus 5

Oneplus En İnce Cep telefonu OnePlus 5

En İnce Amiral Gemisi Şimdi Geliyor!

Herkesin merakla beklediği amiral gemisi telefon, şimdiye kadar karşımıza çıkan en ince telefon olabilir. En azından iddialar böyle diyor!

Ağzı sıkı olan pek çok firmanın aksine OnePlus, yeni telefonları hakkında bilgi vermek konusunda oldukça cömert. Her ne kadar Nisan ayının sonlarına doğru sızan bir görüntü olsa da, Mayıs ayının başlarında yeni bir telefonun yaz için yolda olduğu doğrulanmıştı. Şimdi de firmanın CEO’su Pete Lau, OnePlus 3T’nin varisi hakkında önemli bir bilgi daha verdi.

Lau, sosyal medya sitesi Weibo’da yaptığı açıklama ile OnePlus 5’in en ince “amiral gemisi” olacağına inandığını söyledi. Ayrıca telefonun ince yapısına rağmen kullanıcı deneyiminin kötü yönde etkilenmeyeceği konusunda da oldukça ısrarcıydı.

Şimdilik sadece yeni cihazın, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisi gibi üst düzey özelliklere sahip olacağı biliniyor. Eğer sızan özellikler doğru ise aynı zamanda 8GB RAM, 4000mAh batarya ve arka kısmında çift kamera da bizi bekliyor olacak. Dış tasarım söz konusu olduğunda da telefonun biraz daha temiz bir görüntüye sahip olduğu ve OnePlus3 ile 3T’de öne çıkan anten çizgilerinden kurtulduğu tahmin ediliyor.

Samsung ve LG gibi devler etkileyici cihazlar sunsalar da, OnePlus’ın en büyük avantajı rakip amiral gemilerine denk bir deneyimi çok daha düşük bir fiyata sunmasıydı. Ancak her yeni sürüm ile firmanın fiyatı biraz daha yükseldi ve OnePlus 5’te fiyat farkının ne kadar azalacağı merak konusu…


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz