Osmanlıca Öğrenmek İçin Android Uygulama İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.764 / yorumsuz
Osmanlıca Öğrenmek İçin Android Uygulama İndir

Osmanlıca Öğrenmek İsteyenlere Android Yeterli

Son yıllarda son derece popüler olan Osmanlıca dil eğitimi için bir hizmette Android işletim sisteminden geldi. Zafer Şık tarafından geliştirilen “Osmanlıca Eğitim” isimli uygulama temelden başlayarak ileri seviye Osmanlıca dil eğitimi almanızı sağlayacak son derece başarılı bir uygulama. Üstelik uygulamadan Lise ya da üniversite de Osmanlıca dil dersi alan öğrencilerin de yararlanabileceği pek çok bölüm bulunuyor.

Osmanlıca Kelimeler ve Osmanlıca Çeviri 

İçerisinde 600 yıllık bir tarih bulunduran Osmanlıca dilini öğrenmek isteyen kişiler için özenle geliştirilen Osmanlıca uygulaması sayesinde çok daha kolay bir şekilde bu dili öğrenmeniz sağlanıyor. Üstelik uygulamanın içerisinde bulunan Osmanlıca çeviri bölümü sayesinde belki de büyük dedeleriniz tarafından Osmanlı zamanında yazılan ve size miras kalan eşyalarda ya da kitaplarda bulunanları da anlamanızı sağlayacak özel bir çeviri bölümü de bulunuyor.

Uygulamada Osmanlıca metinlerin yanı sıra Osmanlıca Sözlük ve Osmanlı Çeviri hizmetleri de bulunuyor. Yine sıfırdan Osmanlıca öğrenmeye başlamak isteyen kişiler için Osmanlıca kelimeler, yazılışları ve okunuşları, telaffuz kuralları gibi faydalı bilgilere de yer veriliyor. Öğrenciler için özenle hazırlanan Osmanlıca bilgi yarışması ise öğrenmeyi daha eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlayarak öğrencilere eğlenceli zaman geçirme imkânı sunuyor. Uygulamayı indirmek isteyen kişilerin Osmanlıca Uygulamayı indirmek için aşağıda bulunan linke tıklamaları yeterli oluyor. Açılan ekranda ilgili indirme yönergelerini takip ederek uygulamayı hemen cihazınıza kurarak kullanmaya başlamanız mümkün.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz