Fiat Chrysler ile Google Uconnect Araç Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.741 / yorumsuz
Fiat Chrysler ile Google Uconnect Araç Uygulaması

Otomobil Teknolojisi İçin Android Düğmeye Bastı

Fiat Chrysler ile Google Uconnect ismini verdikleri yeni teknolojilerini Android işletim sistemi üzerinden otomobillerin içerisinde yer alan dokunmatik ekrana sahip olan yol bilgisayarlarını bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.

Uconnect İçin Android Taban Kullanılacak

Android işletim sistemi tabanını kullanacak olan Uconnect sisteminin ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Fiat Chrysler ile Google iş birliği ile üretilen yeni sistemde büyük bir yeniliği de hayata geçirmiş oluyor. Android 7.0 Nougat tabanını kullanan sistem 8.4 inç büyüklüğe sahip geniş ekrana sahip. Kendi ara yüzünü kullanan sistem Android temellerine sahip olduğu için entegresyonda kusursuzluğa ulaşıyor ve Google tarafından sunulan servisleri de etkin bir şekilde kullanmanızı mümkün kılıyor.

İlk Tanıtım Consumer Electronics Show 2017’de Yapılacak 

Yeni sistemin ilk tanıtımı 5 Ocak ve 8 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Consumer Electronics Show 2017 organizasyonunda yapılacak. Bu organizasyonda sergilenecek olan Chrysler 300 Sedan Segmenti otomobilde Uconnect sistemi kullanılacak ve gelen ziyaretçilerin değerlendirilmesine sunulacak. Ancak sistemin tüm Chrysler markalı araçlarda ne zaman standart donanım olarak sunulacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Consumer Electronics Show 2017 organizasyonunda detaylı bir tanıtım yapılması ve tarih hakkında da bilgilendirilmede bulunulması bekleniyor. CES 2017 organizasyonunda en ses getiren yeniliğin bu uygulama olması beklenirken yaptığı bu atak ile Chrysler rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarmış gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz