PlayStation 4 Pro, PS4 Pro

/ 29 Ekim 2017 / 1.364 / yorumsuz
PlayStation 4 Pro, PS4 Pro
Oyuncuların yeni favorisi PlayStation 4 Pro!
PS4 Pro‘nun yerine orijinal PlayStation 4’ün yerine oturması amaçlandı. Tam 4K oyun oynamanın yanı sıra yükseltilmiş bir GPU, artırılmış saat hızı ve 1 TB sabit disk özelliklerine sahip olacak.Artı HDR görüntü teknolojisine destek olacak ve HDR uyumlu TV ile daha geniş bir renk yelpazesi ve daha canlı grafik elde edecek.Youtube ve Netflix gibi popüler özellikler ve 4K video akışından yararlanmak için güncellenmiş uygulamalara sahip olacak.
PS4 Pro, 4K çıkışlı ve grafik gücü arttıran ve mevcut PS4 oyunlarıyla uyumlu olacak ve ilerleyen konsolları destekleyen ileri PS4 oyunlarıyla desteklenecek. Geliştiriciler, ekstra bilgi işlem gücünün nasıl kullanılacağına karar verdiği için, tüm oyunların 4K’lık etkinliği olmayacak. Mevcut makine maliyetlerinden daha pahalıya mal olur, ancak önceden speküle edildiği kadar değil.Bununla birlikte, birçok insanın sürprizinde, Sony’nin geliştirdiği bir format olan 4K Blu-Ray oynatıcı dahil değildir.
Mevcut ve gelecekteki tüm PlayStation 4 oyunları, Pro sürümü de dahil olmak üzere tüm çevrimiçi çok oyunculu oyun ve ilgili ağ servislerini paylaşacak olan her PS4 konsolu ile uyumlu olacak.
PlayStation tarihçesi
PlayStation, Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen ve geliştirilen oyun konsollarının bir markasıdır. PlayStation ilk Aralık 1994’de Japonya’da ilk kez piyasaya sürüldüğünde ilk PlayStation konsolu piyasaya sürüldü. 2011 itibarıyla, marka üç konsoldan, avuç içi konsoldan, medya merkezinde, çevrimiçi bir hizmetten ve bir dergi dizisinden oluşmaktadır.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz