Cilt bakım uzmanı Himirror akıllı ayna

/ 29 Ekim 2017 / 1.326 / yorumsuz
Cilt bakım uzmanı Himirror akıllı ayna

Cilt bakım uzmanı Himirror akıllı ayna

Satın alabileceğiniz ilk akıllı ayna olan HiMirror, cildinizin kusurlarınıza odaklanıyor.

Her gün karşısına geçip kendimize çeki düzen verdiğimiz aynalar, çok daha fonksiyonlu olsa nasıl olurdu? Akıllı Ayna HiMirror geliştirdiği teknoloji sayesinde özellikle kullanan kişinin cildindeki sorunlara odaklanarak onlara cilt bakımı ve makyaj sırları vermeye odaklı.

HiMirror 189 dolara satın alabileceğiniz ilk ürün olarak karşımıza çıkıyor. Ürün doğal görünümünüzü analiz ederek size yardımcı olmaya çalışacak bir kamera formunda geliyor.

Yaklaşık 2.5 kg ağırlığında ve 14-inç ekrana sahip akıllı ayna üzerinde kamera bulunan sıradan bir ayna formunda. Üzerindeki kamera ise cildinizi analiz edecek ve tavsiyelerde bulunabilecek teknolojik bir donanıma sahip. Üstelik daha iyi görünmeniz için yüzünüzü aydınlatmaya yardımcı olacak bir de lambası bulunuyor.

HiMirror yüzünüzdeki kırışıklıkları analiz etmek için fotoğrafınızı çeker. Çektiği fotoğrafı analiz ederek cildinizdeki siyah noktalar, koyu halkalar, kırmızı lekeler, kırışıklıklar ve gözenekleri analiz ederek bu sorunlardan nasıl kurtulacağınıza dair ipuçları verir.

Akıllı ayna, cildinizin zamanla nasıl değiştiğini izlemenizi ve  cildinizi iyileştirmek ve güzelleştirmek için almanız gereken önlemler konusundaki kafa karışıklığını gidermek ve bilimsel yorumlarda bulunma fikriyle yola çıkmış.

HiMirror’ın iOS veya Android uygulaması da var ve cep telefonunuz ile kolayca eşleşir, bu sayede cildinizi hareket halindeyken bile izleyebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz