PUBG alternatifi bilgisayar oyunları 2019

/ 10 Nisan 2019 / 1.965 / yorumsuz
PUBG alternatifi bilgisayar oyunları 2019

PUBG gibi bilgisayar oyunları neler? Bugün sizlere PUBG gibi alternatif oyunlar aramamanız için bazı oyunları listeledik. İşte o oyunlar…

Bugün sizlere bazıları ücretsiz bazıları da ücretli birkaç oyunu ve detaylarından bahsedeceğiz. Tabii ki bu oyunların hepsi internet bağlantısı gerektiriyor. Eğer PUBG değil ama ona benzer oyun istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Apex Legends

Apex Legends, sizlerin çevrenizdekilerle multi oynayabileceğiniz bir battle royale konulu oyun olarak geliyor. Kişisel karakterlerden birini seçebilir ve her karaktere özel yeteneklerle oyuna dahil olabilirsiniz. Düşmanlarınızı alt etmek için özel güçlerinizi kullanabileceğiniz bu oyun, PS, PC ve Xbox için indirilebilir durumda.

Fortnite

Adını en fazla duyduğumuz Fortnite oyunu da battle royale benzeri bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak gelen oyun içerisinde bir karakter oluşturarak düşmanlarınızla savaşabilirsiniz. Düşmanlarınızdan gelen eşyalar ile kendinizi sağlama alın savaşa hazır olun. Bu oyunda inşaat modu ile hızlı bir dubar örmenizi sağlayarak sizin düşmanlara karşı galip gelme olasılığınızı arttırıyor. PS ve PC ile Xbox kullanıcıları indirebilirler.

Battlefield V FireStorm

Bu oyun ücretli bir oyun olup çok fazla dikkat çeken bir oyun olarak geliyor. Grafik konusunda sürükleyici olan oyun RTX teknolojisine sahip bir oyun motoru sunuyor. PS, Xbox ve PC kullanıcıları bu oyunu 59 euro karşılığında alıp oynayabilir.

Peki siz olsanız hangisini oynardınız?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz