Reeder P11S Telefon Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.221 / yorumsuz
Reeder P11S Telefon Özellikleri

Reeder P11S Tanıtımı Gerçekleşti

Reeder , yeni akıllık telefonu P11S’in tanıtımını gerçekleştirdi. Firma şimdiden ön sipariş toplamaya başladı. Yeni seride bakalım hangi özellikler var?

Cep telefonları hayatımızın vazgeçilmezi olunca birçok farklı firma kullanıcıların farklı taleplerini karşılamak için yeni modellerler ya da farklı özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Reeder ‘da bu markalardan biri, daha öce çıkardığı farklı tablet ve cep telefonu modelleri ile sektörden kendine pay bulmaya çalışan firma, son dönemde çıkardığı yeni model cep telefonu ile bu yerini sağlamlaştırmaya doğru gidiyor.

Bir önceki seride P10S ve P10SE modellerini piyasaya süren Reeder, amiral gemilere göz kırpan özelliklilere sahip olan Reeder P11S ile piyasaya girişi yaptı.

Reeder P11S fiyatı 

Reeder P11S’ye sitesinden ön sipariş vererek 1999 TL’ye sahip olabilirsiniz. Tabi ki altını çizmemiz gereken konu firma bu fiyatı ön sipariş veren müşterilerine uyguluyor.

Reeder P11S özellikleri

Reeder P11S’ nin ekranı 5.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde AMOLED özelliklerine sahip, ekran deneyimini diğer modeller ile kıyasladığımızda Samsung Galaxy serisi 4,5 modelleri gibi bir ekran deneyimi sunacağa benziyor. Cihaz metal kasa ve parmak izi sensörüne sahip, home butonunda bulunan parmak izi desteği ve USB type C ve 3.5 mm jack bağlantıları ile fark yaratıyor.

Reeder P11S 4 GB RAM, 128 GB dahili depolama, bunlardan ayrı olarak microSD kart desteği, 16 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile kullanıcılarını oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

Telefon hakkında bir bilginiz var mı?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz