Rootsuz Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma

/ 29 Ekim 2017 / 4.754 / yorumsuz
Rootsuz Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma

ROOT Atmadan Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma Nasıl Yapılır?

Yeni bir cihaz alan ya da cihaz değişikliğine giden kişilerin ROOT atılan cihazlarında yer alan uygulamaları taşımaları son derece basit bir işlem olarak görülürken ROOT atılmayan cihazlarda ise taşıma işlemi için alternatif çözümler sunulmaktadır. Peki, ROOT atmadan uygulamaları hafıza kartına taşıma nasıl yapılır?

Sırasıyla şunları yaapbilirsiniz

1.İlk olarak OneClick uygulamasını indirin.
2.İkinci adım olarak indirdiğiniz uygulama dosyasını açarak kurulumunu gerçekleştirin ve arşivden çıkardığınız dosyayı kurun.
3.Kurulumu tamamladıktan sonra cihazınızın ayarlar bölümüne giriş yapın ve uygulamalar bölümünden bilinmeyen kaynaklar kısmını seçin. Yine aynı ekran üzerinde yer alan geliştirme seçeneğini basıp “USB hata ayıklama modu” bölümünü etkin hale getirin.
4.Daha sonra cihazınızı bağlantı kablosunu kullanarak cihazınızı bilgisayara bağlayın.
5.OneClick dosyasını açarak OneClick.exe dosyasını çalıştırın. Çıkan tüm yeni pencereleri tamam diyerek geçin. Android SDK Yolu yazılı olan pencerenin hemen yanında olan soru işaretini tıklayın.
6.Android SDK kurulu değilse TinnyClick ile çalışacak penceresine tamam deyin.
7.Yeni gelen ekranda varsayılan kurulum yeri seç bölümünde yer alan pencerede hafıza kartı olan bölümü seçip TinnyClick ile Değiştir bölümünü seçin. Bu sayede işleminizi tamamlamış olursunuz.

Yapmış olduğunuz bu işlem sonucunda cep telefonunuza indirdiğiniz tüm uygulamalar artık bundan sonra cihazınıza değil hafıza kartına indirilecektir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz