Root Booster Nedir, Kullanımı Nasıl Yapılır?

/ 29 Ekim 2017 / 5.719 / 1 Yorum
Root Booster Nedir, Kullanımı Nasıl Yapılır?

Root Booster Nedir, Kullanımı Nasıl Yapılır?

Android uygulamaları arasında yer alan Root Booster yetkili cihazların yanı sıra yetkisiz cihazlarda da çalışma özelliği olan bir yazılımdır. Yazılımın kullanıcılara sağladığı en büyük avantaj cihazda yüklü olan uygulamaları çok daha akıcı ve etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamasıdır. Bu sayede hem cihazın sunduğu performans seviyesi yükselmekte hem de batarya ömrü uzatılmaktadır.

Akıllı Telefon Batarya Süresi Uzatma 

Bu vaatte bulunan pek çok Android uygulaması bulunmakta olup bunlar içinde en iyi performansı sağlayan Root Booster yazılımı olarak öne çıkmaktadır. Yine yazılımın kullanımı da son derece basittir. Zaten yazılımın içinde kurulu olarak bulunan hazır ayarlarda bulunmakta olup bu ayarlar sayesinde örneğin cihazın hızını arttırma ya da kararlı çalışma gibi özellikleri çok daha basit bir şekilde aktif etmeniz mümkün kılınmaktadır.

Android İşletim Sisteminin İyileştirilmesi 

Arka planda çalışmaya devam eden Android servisleri sürekli olarak bataryayı kullanırlar. Yine kullanıldıktan sonra kapatılan uygulamalar da arka planda çalışmaya devam ettikleri için sürekli olarak bataryayı tüketmeye devam eder. Root Booster hibernation yani hazırda bekletme özelliği sayesinde batarya ve işlemci tüketimi askıya alınarak arka planda bekletilmektedir.

Root Booster Sistem Temizleme 

Root Booster yazılımı sayesinde uygulama artıkları düzenli olarak temizlenmekte ve bu sayede telefonunuzun çok daha hızlı çalışması sağlanmaktadır. RAM durumu da sürekli olarak yazılım tarafından takip edilmekte ve telefonunun performansı yukarıya doğru çekilmektedir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler
Benzer Konular

Yorum yaz

Root Booster Nedir, Kullanımı Nasıl Yapılır? (1 Yorum)