Root Olmadan Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma

/ 29 Ekim 2017 / 1.966 / yorumsuz
Root Olmadan Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıma

ROOT Kullanılmadan Uygulamaları Hafıza Kartına Nasıl Taşırız?

Telefonun hafızasında kayıtlı olan tüm uygulamaları ROOT kullanarak taşımak son derece basit bir işlem olarak görülüyor. Ancak telefonuna ROOT atmak istemeyen kişilerin bu işlemi yapmak için kullanabilecekleri farklı yöntemlerde bulunmaktadır. ROOT kullanmadan uygulamaları hafıza kartına taşımak isteyen kişilerin takip etmeleri gereken adımlar ise şöyle:

•İlk olarak taşıma yapmak istediğiniz cihaza One Click uygulamasını indirin.
•İndirdiğiniz bu dosyayı arşivden çıkarın.
•Telefonunuzda ayarlar bölümünden sırasıyla uygulamalar, bilinmeyen kaynaklar ve geliştirmeye basın. Çıkan bölümde USB hata ayıklama modunu etkin hale getirin.
•Ardından bağlantı kablonuzu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
•OneClick dosyasını bularak bu dosya içinde yer alan OneClick.exe uygulamasını çalıştırın. Bu işlemin ardından karşınıza gelen tüm uyarıları evet tuşuna basarak geçin.
•Yeni ekranda gelen pencerede üst bölümde yer alan “?” işareti tuşuna basın. Android SDK kurulu değilse gelen yeni uyarı ekranını tamam diyerek geçin. Bu sayede Tinny Click yolu ile bu sorunun çözümü sağlanır.
•Yine tamam tuşuna basarak bir sonraki ekrana geçişi sağlayın.
•Varsayılan kurulum yeri seç bölümünde yer alan pencereyi tıklayarak hafıza kartı bölümünü aktif hale getirin ve ardından Tinny Click ile değiştir butonuna basarak işlemi tamamlayın.

Bu sayede işleminiz ROOT atılmadan gerçekleştirilmiş olur. Aynı zamanda bu işlem sayesinde pek çok kişinin yaşadığı telefon hafıza sorunları da çözüme kavuşturulmuş olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz