Rovivonun yeni Oyunu Battle Bay Android ve iOS İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.038 / yorumsuz
Rovivonun yeni Oyunu Battle Bay Android ve iOS İndir

Rovivonun yeni Oyunu Battle Bay Geliyor

Angry Birds’ün yaratıcısı Rovio, yeni mobil oyunu olan Battle Bay’i duyurdu. Battle Bay hakkındaki detaylar haberimizde.

Angry Birds serisinin sahibi olan Rovio önümüzdeki hafta Battle Bay ile tamamen farklı bir oyun deneyimi başlatmayı planlıyor. Finlandiya merkezli şirketinin Angry Birds oyunlarından sıkıldıysanız, Battle Bay ile bambaşka bir oyun sizleri bekliyor olacak.

Multiplayer yapıdaki Battle Bay’de oyuncular, gerçek zamanlı savaşlarda birbirlerinin teknelerini batırmaya çalışacak. Oyun beş oyuncu ekibinin karşı karşıya kalacağı geniş çaplı savaşlara izin veriyor.

Battle Bay, her biri kendi uzmanlıklarına sahip geniş bir dizi gemi sınıfı içeriyor. Geliştiriciler ayrıca, epik deniz savaşlarında çatışırken oyuncuların yararlanabileceği çok sayıda silah, zırh, eşya ve yetenek de eklemeyi ihmal etmemiş.

Toplar ve el bombaları başlangıçta oyuncuların kullanabileceği silahlardan sadece birkaçı. Rovio, ilerleyen günlerde oyun içerisinde arkadaşlarınızla sohbet etme gibi bazı sosyal özelliklerin de oyuna dahil edileceğini söylüyor.

Battle Bay, 4 Mayıs tarihinde iOS ve Android için ücretsiz olarak satışa sunulacak. Tüm Free to Play oyunlarının olmazsa olmazı (!) uygulama içi satın alma seçenekleri Battle Bay’de de yer alacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz