Çakma Samsung Galaxy S8 Görüntüleri ve Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 4.077 / yorumsuz
Çakma Samsung Galaxy S8 Görüntüleri ve Fiyatı

Sadece 100 Dolar Ödeyerek Çakma Samsung Galaxy S8 Alabilirsiniz 

Samsung markası tarafından hala geliştirilmeye devam edilen Samsung Galaxy S8 modelinin çakması orijinalinden bile önce satışa sunuldu. Dünyanın en çok takipçiye sahip You Tube kanalları arasında yer alan EverythingApplePro tarafından yapılan klon versiyon incelemesi milyonlarca kişi tarafından izlendi. Daha orijinal modelin tanıtımı yapılmadan klon modelin tanıtımı yapılması da son derece dikkat çekti.

Sadece 100 Dolar Ödeyerek Samsung Galaxy S8 Çakmasını Alabilirsiniz 

En prestijli cep telefonu modelleri arasında yer alan ancak son derece yüksek olan satış rakamları ile dikkat çeken Samsung Galaxy S8 modelinin çakması ise sadece 100 dolar gibi son derece düşük bir rakam ile satışa sunuluyor. Sadece 100 dolar bir bedelle satılmasına rağmen cihazda ise son derece dikkat çekici pek çok özellik bulunuyor. Örneğin Quad HD sAMOLED ekran 5,2 inç büyüklüğü ile oldukça net bir görüntü elde etmenizi sağlıyor.

12 MP Kamerası Bulunuyor

Çakma Samsung Galaxy S8 modelinde cihazın arka kamerası 12 MP ön kamerası için ise 5 MP çözünürlükte iki kamera yer alıyor. Yine cihazın suya ve toza karşılıklı dayanıklı olduğunu gösteren IP68 sertifikası dahi bulunuyor. 64 GB dahili hafızası olan cihazın kablosuz şarj özelliği de bulunuyor. Tabi ucuz etin yahnisi misali telefon tasarımdan teknik özelliklere kadar pek çok konuda Galaxy S8 ile rekabet edebilecek bir telefon olmadığını ortaya koyuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz