Samsung Focus Nedir?

/ 29 Ekim 2017 / 1.682 / yorumsuz
Samsung Focus Nedir?

Samsung Focus Resmi Tanıtımı Gerçekleştirildi 

Samsung tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ve bir hayli emek harcanan yeni uygulamalardan biri olan Samsung Focus düzenlenen resmi organizasyon ile basına tanıtıldı.

Samsung Focus Nedir?

Samsung tarafından özenle geliştirilen bir uygulama olan Samsung Focus kişinin sahip olduğu planlama ve iletişim hizmetlerinin tümünün tek bir çatı altından çok daha kolay bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Yine uygulama profesyonel kullanıcılar için akıllı asistan destek hizmetini de bünyesinde barındırıyor. Yazılımda kullanılan sekme bazı sayesinde kullanıcılar daha rahat bir ara yüzle son derece basit bir şekilde hesaplarını kullanabiliyorlar.

Anahtar Kelime Kurulumu Yapılabilecek

Kullanıcılar diledikleri takdirde anahtar kelimeler girerek anlık bildirimlerde kendi ilgi alanlarına yakın olan bilgileri takip etme ayrıcalığını da sahip olacaklar. Konferans bağlantılarında görüşme ve e-posta yönetimi gibi farklı pek çok hizmet aynı çatı altından yönetileceği için çok daha seri ve takibi kolay bir uygulamadan yararlanılmış olacak.

Amaç Mobil Verimliliği Arttırmak

Samsung Focus Ver1.0 ismi ile kullanıma sunulan uygulama için Samsung kendi You Tube kanalı üzerinden de özel bir tanıtım videosu yayımladı ve bu video ile kullanıcıların akıllarına takılan soruların yanıtlarını vermeye çalıştı. Uygulamanın sağladığı en büyük avantajlardan biride hem mailleri hem de takvim notlarınızı aynı sayfada görmenize izin vermesi. Şu anda kullanıcılar tarafından yapılan en büyük eleştiri ise widget desteği sağlanmamış olması.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz