Samsung Galaxy Feel Cep telefonu Özellikleri ve Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 2.069 / yorumsuz
Samsung Galaxy Feel Cep telefonu Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Feel Cep telefonu Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Feel tanıtıldı!

Samsung bir yandan Galaxy S8 ailesinin yeni renk seçeneklerini piyasaya sürmeye hazırlanırken, sessiz sedasız şekilde yeni akıllı telefonu Galaxy Feel’ı da tanıttı.

Bugün sizlere ilettiğimiz bir haberde Samsung’un Galaxy S8 serisine yeni renk seçenekleri sunmaya hazırlandığını iletmiştik. Görünüşe göre Samsung’un bugün için tek hamlesi bu değil. Zira şimdilik yalnızca Japonya’da satılacak olan Galaxy Feel modeli tanıtıldı.

Galaxy Feel’ın teknik özellikleri neler?

Japonya’nın ardından küresel olarak tüm ülkelerde de satılacak olan Galaxy Feel; sekiz çekirdekli 1.6 GHz işlemci, 4.7 inç’lik HD ekran, 3 GB bellek ve 32 GB’lık dahili hafıza ile kullanıcılara sunulacak.

Bunların dışında cihazda 16 MP’lik ana kamera ve 5 MP’lik de özçekim kamerası yer alacak. 138x67x8.3mm’lik boyutlara sahip olan Galaxy Feel, 149 gram ağırlığa sahip ve 3.000 mAh’lık bataryadan güç alıyor.

Son olarak cihazın beyaz, siyah ve pembe renk seçenekleriyle birlikte toza ve suya dayanıklılık sertifikasına sahip olarak satışa sunulacağını ama fiyatı konusunda henüz bir bilgi verilmediğini de belirtelim.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz