Samsung Galaxy J7 Resmi Sertifika Aldı

/ 29 Ekim 2017 / 1.190 / yorumsuz
Samsung Galaxy J7 Resmi Sertifika Aldı

Samsung Galaxy J7 Resmi Sertifika Aldı 

Merakla beklenen Samsung Galaxy J7 2017 modeli için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Markanın ser verip sır vermediği model hakkında hala sınırlı miktarda bilgi bulunurken gelen yeni bir haber teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Gelen bilgiye göre Samsung tarafından üretilen yeni bir telefon modeli için Amerika Birleşik Devletinin sertifikasyon veren resmi kurumu olan FCC tarafından bir sertifika verildiği ortaya çıktı.

Yeni Telefon Samsung Galaxy J7 2017

Elde edilen sertifika belgesinde model hakkında detaylı bilgiye yer verilmezken sadece model numarası bilgisine yer verildiği görülüyor. Samsung sertifika için model numarasına SM – J727 koduna yer verilmesi ile beraber bu telefonun Samsung Galaxy J7 modeli olduğu sonucu ortaya çıktı. Verilen bu model numarası ile Samsung Galaxy J7 2017 modeli için markanın çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiği anlaşılıyor.

Samsung Galaxy J7 Özellikleri 

Pek çok kişi telefonun yeni özelliklerini büyük bir merakla beklerken fiyat performans dengesinin memnuniyet yaratma beklentisi oldukça yüksek görünüyor. Samsung Galaxy J7 2017 modelinde akılları karıştıran özelliklerden biride telefonun bataryası oldu. Çünkü telefon bataryası için 3000 mAh batarya kalitesi telaffuz edilirken bilindiği üzere Samsung Galaxy J7 2016 modelinde ki pil ömrü 3300 mAh olarak kullanılmıştı. 5,5 inç büyüklüğe sahip olan ekranı, HD ekran özelliği ve Exynos işlemci şu ana kadar ortaya çıkan özellikler arasında bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz