Samsung Galaxy S8 Cep telefonu Fiyatları ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 3.267 / yorumsuz
Samsung Galaxy S8 Cep telefonu Fiyatları ne Kadar

Samsung Galaxy S8 Fiyatı Belli Oldu!

Sürekli olarak yaşanan sızıntılar ile mücadele eden bir diğer teknoloji markası olan Samsung üzerinde çalıştığı son cihazı olan Galaxy S8 bilgi sızıntılarını aldığı tüm önlemlere rağmen bir türlü engelleyemiyor. Pek çok bilgi sızıntısının ardından Samsung Galaxy S8 fiyat bilgisi de internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy S8 Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak 

Daha önceden yapılan bir sızıntıda Samsung Galaxy S8 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve Samsung Galaxy S8 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olmak üzere 2 farklı seçenekle satışa sunulacağı duyurulmuştu. Yapılan yeni sızıntıda cihazların satış fiyatları da sızdırıldı.

Buna göre cihazın 4 GB RAM olan modelinde satış fiyatı 885 dolar olarak açıklanırken 6 GB olan modelinde ise fiyat 943 dolar fiyat etiketi bulanacak. Cihazın Türkiye pazarında dolar kuru ve vergiler de hesaplamaya dahil edildiğinde yaklaşık 4 bin liralık bir fiyatla teknoloji marketlerde satışa sunulması oldukça olası görünüyor.

Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Türkiye’de Satılacak?

Markanın takipçileri tarafından uzun süredir beklenen Samsung Galaxy S8 modelinin Türkiye pazarına Nisan ayı itibari ile satışa sunulması bekleniyor. Cihazın ilk olarak Mart ayı içerisinde Amerika’nın New York eyaletinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi duyurusu gerçekleştirilecek. Bu resmi tanıtım organizasyonunun ardından cihaz kademeli olarak teknoloji pazarında satışa sunulacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz