2017 Samsung Galaxy S8 Tuşsuz Görütüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.299 / yorumsuz
2017 Samsung Galaxy S8 Tuşsuz Görütüsü
Samsung Galaxy S8 Modelinde Fiziksel Home Tuşundan Vazgeçiyor
Büyük bir merakla beklenen Samsung markasının Galaxy S serisinin en son üyesi olan Samsung Galaxy S8 modelinin ortaya çıkan son görselleri Home tuşu hakkında büyük bir ipucu verdi. Paylaşılan yeni görselde uzun zamandır iddia edilen fiziksel home tuşunun kaldırılacağı iddiaları da bir nevi doğrulanmış oldu. Çünkü resimde fiziksel Home tuşu bulunmuyor ve bu alanda camın devam ettiği görülüyor. 
Sanal Buton Kullanılacak 
Büyük bir merakla beklendiği ve tüm dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi nedeniyle sık sık bilgi sızıntılarının yaşandığı Samsung Galaxy S8 modeli ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar birbiri ardına doğrulanmaya devam ediyor. Fiziksel Home tuşunun kaldırılacağı iddiaları ise ortaya çıkan son resim ile kesinlikle doğrulanmış oldu. Çünkü resimde son derece net bir şekilde fiziksel Home tuşunun yer almadığı görülüyor. Kaldırılan bu tuşun yerine ekrana yerleştirilen sanal tuşların kullanılacağı iddia ediliyor. 
Parmak İzi Sensör Ekrana Gömülebilir
Fiziksel Home tuşunun kaldırılması ile beraber ekran oranı son derece geniş bir hale gelirken şimdi akıllarda ki yeni soru ise parmak izi okuyucunun nereye yerleştirileceği oldu. Samsung markası uzun zamandır üzerinde çalıştığı ekrana gömülü olan parmak izi okuyucu teknolojisini Samsung Galaxy S8 modelinde hayata geçirebilecek mi bu büyük bir merak konusu. En kötü ihtimalle ise parmak izi okuyucu ekranın arkasında yer alacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz