Samsung Gear 360 Kamerası özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.022 / yorumsuz
Samsung Gear 360 Kamerası özellikleri
Samsung Gear 330 Kamerası Piyasaya Giriyor
Yeni çıkan Gear 330 ile tanışma zamanı Yeni Samsung Gear 330, Galaxy S8 tanıtımı ile birlikte yer verilmişti. 330 derecelik açı ile YouTube, Twiter, Instagram ve Facebook üzerinden canlı yayın yapılabiliyor. 
Kayıt süresi
Geçen hafta Samsung’ un tanıtımı yapılan Galaxy S8 modeli ile birlikte tanıtılan Gear 330 adlı kamerası sahip olduğu özelliklerle göze çarpıyor. Yeni çıkan Samsung modelinin yeni kamerası Gear 330 canlı yayın özelliği ve 4K çözünürlüğünde kayıt imkanı sunuyor. Bu kamera özel olarak kendisi için geliştirilen uygulaması ile telefona yapılan çekimleri doğrudan kaydedebiliyor. Daha sonra da içerikler düzenlenebiliyor. Gear 330 için özel olarak geliştirilen uygulama ile çekilen içerikleri istenilen dosya formatlarına dönüştürmek mümkün olabiliyor. 
Gear 330, 1920*960 çözünürlüğünde canlı yayın çekimi yapılabiliyor. Ancak canlı yayın yapabilmek için telefonda Android Nougat işletim sisteminin yüklü bulunması gerekiyor.
YouTube ya da Facebook üzerinden canlı videolar yayınlanabiliyor. Bunun sonucunda izleyiciler de bulunduğunuz ortamı 330 derecelik açıyla canlı olarak görüntüleyebiliyor. Yeni Gear 330 Aynı zamanda telefondan 5 değişik çekim modunun bulunduğu uygulama sayesinde içeriklere farklı dokunuşlar eklenebiliyor. Ağırlığı 130 gram olan yeni çıkan Gear 330 kamerası ilk çıkan modellerden ölçü ve ağırlık olarak daha küçüktür. 
Bununla kamerayı uzun süre tutanların kollarının fazla yorulmaması amaçlanıyor. Gear 330, 250 GB’a kadar micro SD hafıza kartlarını destekliyor ve 130 dakikaya kadar kayıt yapması mümkün oluyor. Bununla birlikte daha önce çekilen görüntüleri, Gear VR, akıllı telefonlar ve bilgisayarların da içinde olduğu pek çok cihaza çekimden çok sonra bile kablosuz olarak aktarmak mümkün oluyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz