Samsung Note 7 Yanma ısınma ve Patlama Sorunları Sebebi

/ 29 Ekim 2017 / 824 / yorumsuz
Samsung Note 7 Yanma ısınma ve Patlama Sorunları Sebebi
Samsung Note 7 Hatalı Pil Nedeniyle Yanıyormuş!
2016 yılında Samsung markasına adeta kâbus dolu günler yaşatan Note 7 modeli için yapılan incelemelerde sona gelindi ve sorunun kaynağı belirlendi. Hatırlanacağı üzere satışa sunulmasından kısa bir süre sonra patlama ve yangın şikâyetlerinin hedefine oluşturmuş yaşanan skandal üzerine marka piyasadaki ürünlerini toplama kararı almıştı. 
Hatalı Pil Samsung Galaxy Note 7 Arızasına Neden Oldu
Samsung markasının 2016 yılında büyük bir darbe almasına neden olan ve şirketin 2016 yılının son dönemine ait gelir rakamlarını milyarlarca dolar aşağıya çeken arıza sonunda belirlendi. Samsung tarafından yapılan incelemelere ait olan raporda Samsung Galaxy Note 7 modelinin yazılım ile ilgili hiçbir sorunu bulunmadığı, yaşanan tüm sorunun hatalı pilden kaynaklandığı iddia edildi. 
Samsung Galaxy Note 8 İçin Güven Tazeleyecek
2017 yılının üçüncü çeyreğinin hemen başında yapılması planlanan Samsung Galaxy Note 8 tanıtım organizasyonu öncesi firmanın son derece kapsamlı bir araştırma raporu yayımlayacağı bu raporun sonunda ise geniş bir alanın çözüme ayrılacağı belirtiliyor. Firma bu sayede yaşanan güvensizliğin izlerini silecek ve üst model olan Samsung Galaxy Note 8 modelinin satışlarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilecek. Bu nedenle raporun biran önce açıklanması ve yeni modelin satışından önce akıllarda kalan tüm soruların istisnasız bir şekilde yanıtlanması gerekiyor. Samsung Galaxy Note 7 pil sorunu hakkında yapılan resmi açıklamayı sitemizden takip edebilirsiniz. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler
Benzer Konular

Yorum yaz