2017 Samsung Kaç Telefon Sattı

/ 29 Ekim 2017 / 1.522 / yorumsuz
2017 Samsung Kaç Telefon Sattı

Samsung Satış Rakamları Açıklandı, Samsung Kaç Telefon Sattı?

Dünyanın en büyük teknoloji markaları arasında yer alan Samsung akıllı telefon sektörünün de en güçlü oyuncuları arasında yer alıyor. Teknoloji tutkunları tarafından son derece yakından takip edilen marka 2016 yılına ait toplam satış rakamlarını açıkladı. Samsung telefon satış rakamlarının yanı sıra aynı zamanda tablet satış rakamlarını da duyurdu.

Samsung 2016 Yılının Son Çeyrek Rakamlarını Duyurdu

Büyük bir merakla beklenen Samsung Galaxy Note 7 modelinin yaşadığı sorunlar ile son derece zor günler geçiren ve büyük bir kriz yaşayan Samsung bu kötü izleri silmek için çok daha etkileyici modeller üzerinde çalışmaya devam ediyor. Açıklanan satış verileri de yaşanan bu büyük skandala rağmen markanın büyümeye devam ettiğini gözler önüne serdi. 2016 yılının son 4 ayını kapsayan satış rakamlarına göre Samsung 18,8 milyarlık ciro rakamına ulaştı. Yine aynı dönemde marka 2 milyar dolarlık net kar açıkladı.

Samsung Galaxy S7 Satış Rakamları Destekleyici Oldu

Markanın 2016 yılında yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen seneyi yükselişle kapatmasının en önemli nedeni olarak Samsung Galaxy S7 modelinin yakaladığı yüksek satış rakamı gösterildi. Markanın en çok satılan modeli olarak öne çıkan Galaxy S serisinin son üyesi olan Samsung Galaxy S7 modelinin yanı sıra aynı zamanda orta segment olarak bilinen diğer telefonları da son derece iyi satış rakamları yakalamayı başardı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz