Samsung Telefonlar İçin Numara Nasıl Engellenir Engel Nasıl Kaldırılır

/ 29 Ekim 2017 / 2.893 / yorumsuz
Samsung Telefonlar İçin Numara Nasıl Engellenir Engel Nasıl Kaldırılır

Samsung Telefonlar İçin Numara Nasıl Engellenir? Engel Nasıl Kaldırılır?

Akıllı telefonlar gün geçtikçe yenileniyor ve birçok faydalı özellikle karşımıza çıkıyor. Şüphesiz ki bunlardan en önemlisi de, rahatsız olduğumuz numarayı engelleyebilmek. Bazı kullanıcılar kolayca gerçekleştirebilse de bu işlemi, kolayca bulamayanlar da olabilir.

Akıllı telefonunuz Android işletim sistemli bir Samsung ise, bu özellik için birçok kullanıcıdan öndesiniz demektir. Harici uygulamalara gerek kalmadan, telefonun size sunduğu engelleme özelliğini kullanarak rahatsız olduğunuz numaraları engelleyebilirsiniz.

Numarayı engellemek için önünüzde içi seçenek var öncelikle. Bu işlemi arama ayarlarından yapabileceğiniz gibi, söz konusu numara arama kayıtlarında bulunuyorsa daha hızlı bir şekilde de yapabilirsiniz.

Arama kayıtlarında numaranın olması için daha önce sizi aramış olması, ya da sizin o numarayı aramış olmanız gerekmektedir. Numara kayıtlarda gözüküyorsa üzerine dokunup basılı tutun. Daha sonra karşınıza çıkan listede “Reddedilen listesine ekle” seçeneği çıkacak. Bu seçeneğe dokunduğunuz takdirde, seçtiğiniz numara sizi aradığı zaman otomatik olarak meşgule düşecektir.

Arama ayarlarından numarayı engellemek de bir diğer seçeneğiniz. Arama ayarlarına erişebilmeniz için, arama kayıtları ekranında iken sol taraftaki dokunmatik tuşa dokunmanız gerekiyor. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda, “Otomatik reddedilecekler listesi” ile karşılaşıyorsunuz. Bu ekranda isterseniz gizli numaraları, isterseniz de ekleyeceğiniz bir numarayı engelleyebiliyorsunuz. Daha sonra engellemeyi kaldırmak için yine seçtiğiniz numaranın karşısındaki kutuyu onaylayıp, sağ üstteki çöp kutusu ikonuna dokunuyorsunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz