Samsung Touchwiz Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır

/ 29 Ekim 2017 / 5.837 / yorumsuz
Samsung Touchwiz Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır

Samsung Touchwiz Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Samsung tarafından büyük umutlarla geliştirilen ancak kullanıcılar tarafından benimsenmeyen özelliklerden biride Touchwiz özelliği olarak öne çıkıyor. Pek çok kişi ise Samsung Touchwiz özelliğini kaldırmak için çareler arıyor. Peki, Samsung Touchwiz özelliği nasıl kaldırılır?

Samsung Touchwiz Nedir?

Samsung tarafından geliştirilen özel bir arabirimdir ve cihazın pek çok özelliğin dokunmatik olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Yani dokunmatik arabirimidir. Özellik sadece Samsung cihazlarda kullanılabilmektedir. Android işletim sistemine sahip olan Samsung cihazlarda kullanılabilen özellik yine çalışmak için REX ve Bada işletim sistemlerinde de çalışmaktadır.

Samsung Touchwiz Nasıl Kapatılır?

Yeni ara yüzün devreye girmesi ile beraber pek çok kullanıcı getirilen yeni özelliğin devreye girmesinden memnun kalmamış durumda. Samsung tarafından devreye koyulan bu yeni ara yüz pek çok soruna çözüm getirmekle beraber dokunmatik arabirim sorun olmaya başlamış durumda. Bu özelliği devre dışı bırakmak isteyen kişilerin kullanabilecekleri iki yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki telefona root atmak ve ikinci seçenek ise Samsung Touchwiz dışında farklı bir dokunmatik ara yüzü telefona yüklemektir.

Sorunun çözümü için ilk olarak Google Asistan Launcher uygulaması telefona indirilmeli ardından uygulamayı yüklerken sorulan seçilen ara yüz sorusuna kendi yüklemiş olduğunuz ara yüzü belirlemeniz sorunun çözümü için yeterli olacaktır. Google Asistan Launcher uygulamasının yanı sıra isteyen kişilerin aynı zamanda Nova Launcher uygulamasını indirime seçeneğinizde bulunmaktadır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz