Samsung İnternet Browser Yükle İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.391 / yorumsuz
Samsung İnternet Browser Yükle İndir

Samsunga Özel İnternet Browserı İndirin

Samsung internet browser Google Play Store’ de Samsung’ un geliştirdiği yeni tarayıcı Samsung internet browser, Google Play mağazasında indirmeye açıldı. Şuan bazı Android cep telefonları için yükleme desteği bulunmakta.

Samsung’ tan hayranlarına “sınırlı” sürpriz! Samsung kendi cihazlarında kullandığı internet tarayıcısını Google Play Store’da indirilebilir duruma getirdi; fakat acele etmezseniz bu fırsattan yararlanan sınırlı sayıdaki kullanıcılardan biri olamayabilirsiniz. Google Pixel ve Nexus cihazları olanlar Google Play Store’a girip uygulamayı indirebilirler. Samsung internet browser hakkında bilinmeyenler Samsung’un göz bebeği bir Galaxy telefonunuz olmayabilir fakat Samsung Android telefonlarınız için kendi internet tarayıcısını Google Play Store üzerinden uygulama olarak kullanımınıza sunuyor.

İlk önce Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Pixel ve Nexus cihazları için indirilebilir durumda olan Samsung Internet Browser, tüm Beta testlerinden başarı ile geçti. En donanımlı haliyle Google’ın cihazlarında kullanılabileceği belirtilen bu yazılım daha önce Galaxy serisinden olmayan bir cihaz üzerinde Beta olarak kullanıldı. Zaman içerisinde diğer cihazlar için de uyumlu hale gelmesi beklenen bu uygulamanın öncelikle Google cihazları için uyumlu hale getirilmesi iki firmanın arasında yapılan anlaşmayı akıllara getirdi.

Google Play ücretsiz indir Google’ın açık kaynaklı tarayıcı projesi olan Chromium’dan temel alınarak çalışan Samsung Internet Browser, ana hatları ile Chromium’dan biraz daha farklı bir deneyim elde etmenizi sağlıyor. Bunlara örnek verecek olursak; hızlı menüler ve pratik arayüz kontrolü Chrome’da bulunmayan Samsung Internet Browser’ın süper güçlerinden sadece birkaçı. Bunun yanı sıra indiren kullanıcılardan gelen yorumlar doğrultusunda; ek uygulamalarla istemediğiniz reklamları sizden uzak tutması, hızından dolayı internette kolayca sörf yapma imkanınız ve ram dostu olması Samsung Internet Browser için yapılan güzel yorumlar arasında.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz