Samsungtan Klima Çarpmasına Önlem

/ 29 Ekim 2017 / 991 / yorumsuz
Samsungtan Klima Çarpmasına Önlem
Samsungtan Rüzgarsız Serinlik Teknolojisi

Çarpmayan klima yapmışlar
Samsung’un Wind-Free rüzgârsız serinlik teknoloji özelliğine sahip klimasının Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki ilk tanıtımı, İstanbul’da yapıldı.
Samsung Electronics ödüllü, duvara monte Wind-Free rüzgârsız serinlik Teknolojisine sahip klimasını Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde ilk kez Türkiye’de tanıttı.
Samsung MENA Bölgesi Beyaz Eşyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gary Geum Chan Lee ve Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy katılımıyla düzenlenen etkinlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Elif Gürkan da bilinçsiz klima kullanımının yarattığı sağlık sorunlarıyla ilgili bilgiler verdi.
Samsung’un dünyada Nesnelerin İnterneti trendine önem verdiğini vurgulayan Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, “Samsung olarak ‘Dünyaya ilham ver, geleceği tasarla’ vizyonumuz çerçevesinde sanal gerçeklik, yapay zeka, Nesnelerin İnterneti gibi teknolojilerle geleceğe yön veren ürünler geliştiriyoruz ” dedi.
Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından CES 2017’de görücüye çıkan, “dünyanın çarpmayan ilk ve tek duvara monte kliması” Samsung Wind-Free, rüzgârsız serinlik teknolojisi ile sektörde yeni bir dönem başlatıyor.
Wind-Free’nin insan sağlığına etkisi
Toplantıda konuşan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Elif Gürkan : “Direkt olarak soğuk havaya maruz kalmak boyun, bel ve sırtta tutulma ve kulunç olarak bilinen ağrılara neden olabilir. Rüzgârsız serinlik teknolojisine sahip yeni nesil klimalar soğuk hava üflemeden iç mekanları stabil bir sıcaklıkta ve serin tuttukları için bu şikayetleri azaltabilir ” dedi.
Samsung’un yaptığı tüketici araştırmalarında klima kullanıcılarının yüzde 86.6’sı, baş ağrısı yapması ya da klima rüzgarının doğrudan vurması gibi nedenlerle klimayı boş alana üfleyecek şekilde ayarladıklarını belirtiyor. Bu doğrultuda tasarlanan Samsung Wind-Free klima, tüketici taleplerine yanıt veriyor ve tüketici memnuniyetine odaklanıyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz