Sakarya Saski Mobil Android Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.915 / yorumsuz
Sakarya Saski Mobil Android Uygulaması İndir
SASKİ Mobil Uygulaması İle Artık Her Şey Çok Daha Kolay 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından hayata geçirilen SASKİ mobil uygulaması ile artık resmi işlemlerinizi çok daha kolay bir şekilde yapmanıza ve başvurularınızı incelemenize izin veriliyor. Uygulama üzerinden abonelerin borç sorgulama, arıza ihbar, kaçak ihbar ve fatura itiraz işlemlerini yapmak gibi pek çok işlemi yapmalarına olanak sağlanıyor. Yine mobil uygulamayı indiren kişin kuruma çok daha kolay bir şekilde ulaşmalarına izin veriliyor. 
SASKİ Teknolojik Gelişmeleri Takip Etmeye Devam Ediyor
Konu hakkında açıklamalarda bulunan SASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız kurum olarak gelişen teknolojiyi etkin biçimde takip etmeye devam ettiklerini belirterek mobil uygulamanın hem Android hem de IOS işletim sistemlerini kullanan cihazlarda kullanılabileceğini belirterek kurum olarak amaçlarının vatandaşların işlerini mümkün olduğunca kolaylaştırmak olduğunu dile getirdi. 
Su Borcunuzu Artık Uygulama Üzerinden Ödeyebilirsiniz
Uygulamanın özellikleri hakkında da detaylı bilgilendirmede bulunan SASKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız artık su faturasını ödemek isteyen kişilerin bu uygulama üzerinden borç ödeme işlemlerini yapabileceği müjdesini de verdi. Yine yapılan su analiz raporlarının incelenmesi, arıza bildirimlerinin yapılması, yapılan genel arıza haberlerinin takip edilmesi ve kurum tarafından yapılan tüm duyuların takibi de uygulama üzerinden yapılabilecek. Uygulamayı indirmek isteyen kişilerin uygulama marketine giderek SASKİ yazmaları ve uygulamayı indirerek kurmaları yeterli olacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz