Android Seyahat Uygulamaları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.518 / yorumsuz
Android Seyahat Uygulamaları İndir

Seyahatlerinizde Kullanabileceğiniz En İyi 10 Mobil Uygulama Listesi 

Her geçen gün sınırların biraz daha önemini kaybettiği günümüzde cep telefonlarının kullanıma sunduğu mobil uygulamalar sayesinde hiç bilmediğiniz yabancı ülkeler ve şehirlerde dahi rahat bir şekilde gezmenize olanak sağlanıyor. Mobil seyahat uygulamaları arasında işinize en çok yarayacak en iyi 10 uygulama listesi ise şu şekilde sıralanıyor.

1.Google Trips – Travel Planner Mobil Seyahat Uygulaması 
 

Gezi planlaması amacı ile geliştirilen özel uygulamalar arasında yer alan Google Trips – Travel Planner farklı pek çok özelliği tek bir uygulama üzerinden sunma başarısını gösteriyor. Seyahat planlamasının yanı sıra aynı zamanda tatil için seyahat ettiğiniz bölgede gezebileceğiniz yer önerilerinde de bulunuyor. Uygulama hem İOS hem de Android platformuna indirilebiliyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

2.TripAdvisor Mobil Seyahat Uygulaması 
 

Tüm dünya genelinde en çok kullanılan seyahat uygulaması olarak kabul edilen TripAdvisor seyahat uygulaması aynı zamanda 350 milyondan fazla yorum ile gitmeden önce seyahat edeceğiniz otel, tatil beldesi ya da restoran gibi yerler hakkında bilgi almanızı sağlıyor. Android ve İOS kullanıcılarının indirebildiği uygulama uçak biletleri hakkında da hizmet almanıza izin veriyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

3.Airbnb Mobil Seyahat Uygulaması 
 

Yine en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alan Airbnb uygulaması sayıları 34 bini aşan şehirde konaklama sorununuzu çözmenize yardımcı oluyor. Gerek kısa süreli gerekse de uzun süreli konaklamalar için kullanabileceğiniz uygulamayı İOS ve Android işletim sistemini kullanan cihazlara indirebiliyorsunuz.

Android İçin İndir
iOS için İndir

4.Yelp Mobil Seyahat Uygulaması 
 

Yerel işletmeler hakkında bilgi verme mantığı ile hizmet veren Yelp mobil seyahat uygulaması aslında TripAdvisor uygulamasına yakın özellikler barındırıyor. 100 milyonu aşkın yorumla size yol gösterecek olan uygulama üzerinden rezervasyon yapmanıza da olanak sağlanıyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

5.Google Çeviri
 

Yabancı dil sorununu seyahatleriniz için büyük bir işkenceye dönüşmesini engelleyen Google Çeviri günlük hayatınızda da seyahat etmesiniz dahi kullanmanız gereken uygulamalar arasında bulunuyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

6.Uber Mobil Ulaşım Uygulaması
 

Sayıları 500’ü aşan şehirde ulaşım probleminizi çözmek için geliştirilen Uber bulunduğunuz konuma en yakın olan ulaşım seçeneklerini size sunuyor. Ulaşımda Uber Taksi, Uber Black ve Uber XL olmak üzere 3 farklı seçenek sunan uygulama bu sayede seyahatlerinizde en uygun ulaşım seçeneğini çok daha kolay bir şekilde belirlenmesini sağlıyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

7.Moovit Mobil Ulaşım Uygulaması
 

 

Ulaşım amacı ile seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bir diğer mobil ulaşım uygulaması olan Moovit uygulaması toplu taşıma araçlarını aktif bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Şu anda hali hazırda 70 farklı ülkede vapur, otobüs ve metro gibi toplu taşıma araçlarının saat ve güzergah bilgilerini içeriyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

8.Citymapper Mobil Ulaşım Uygulaması 
 

Moovit uygulamasının bir başka alternatifi olan Citymapper mobil uygulaması bulunduğunuz şehirdeki toplu taşıma araçlarının güzergâh ve saat bilgilerini sizlere aktarıyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

9.Time Out: Discover your city Mobil Seyahat Uygulaması 
 

Gittiğiniz şehri tüm detayı ile keşfetmenize olanak sağlayan Time Out: Discover your city uygulaması hem mekân bilgilerine hem de rezervasyon yapmanıza olanak sağlıyor.

Android İçin İndir
iOS için İndir

10.Google Haritalar 
 

Günlük yaşantınızda da her zaman yanınızda olacak Google haritalar uygulaması kaybolmadan seyahatlerinizi tamamlamanıza imkân sağlıyor.

Android için indir
iOS için indir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz