Sigarayı Bıraktıran Android Uygulamalar

/ 29 Ekim 2017 / 1.227 / yorumsuz
Sigarayı Bıraktıran Android Uygulamalar

Sigarayı Bırakmak İsteyenlere Birbirinden Faydalı 4 Mobil Uygulama

Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine sebep olan sigara, psikolojik bağımlılığı yüksek ve bu yüzden bırakılması için yoğun çaba, istikrar isteyen bir madde. Uygulanan yüksek vergiler, paketler üzerindeki uyarı yazıları ve görselleri hatta uzman kişilerden aldığınız destek bile bırakmanızı sağlamadıysa sizinle paylaşacağımız mobil uygulara göz atın.

Livestrong MyQuit Coach

Uygulama, size tamamen kişiselleştirilmiş bir plan hazırlıyor. Sigarayı kademeli bir şekilde bırakmanıza yardımcı olmasıyla beraber her geçen gün kenara ne kadar para ayırdığınızı da gösteriyor. Süreç boyunca ilerlemenizi Facebook, Twitter gibi hesaplarınızda paylaşıp, başarınızı çevrenize de sunabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan bu uygulamanın bir diğer can alıcı noktası ise, livestrong.com topluluğuna bağlanıp, çevrimiçi şekilde bilgi paylaşımında bulunup sohbet de edebiliyorsunuz.

Livestoring MyQuit Coach Android İndir

Stop Smoking

Bu uygulama size meditasyonla destek veriyor. Günlük stresinizin yanı sıra sigara bağımlılığı, bırakamama streslerinizi de yenebilmek için tasarlanan uygulamanın, size sunduğu meditasyon rehberiyle alabileceğiniz ilk tekniklerin beş dakikalık oturumu ücretsiz. Dilediğiniz takdirde, daha uzun süreli oturumlara 0,99 dolar karşılığında ulaşabiliyorsunuz.

Quit Smoking

Uygulama, size kademeli bırakmanızı sağlayan kişisel bir program hazırlıyor. Diğer kullanıcıların istatistikleri ile kendinizi kıyaslamanızı sağlayarak, azmedip tiryakilikten uzaklaşmanıza yardımcı oluyor.

Quit Smoking Android İndir

Quit Now

Sigarayı bırakmak isteyip de sürekli erteleyenlerin yardımına koşan uygulama, size yarına bırakmamayı, hemen kurtulmanız gerektiğini empoze ediyor. Sigarayı bırakarak kazandığınız zaman, parayı size istatistik olarak sunarak motive ediyor. Hatta sağlığınızla ilgili gelişmeleri de sizinle paylaşıyor.

Quit Now Android İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz