Sims Android İndir Sims iOS İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.149 / yorumsuz
Sims Android İndir Sims iOS İndir
Sims Oyunu Artık Android ve iOS Cep telefonlarında

Dünyada Birçok Seveni Olan Ünlü Oyun Sims, Artık Mobilde
Piyasaya ilk sürüldüğü andan itibaren eklenti paketleri ve pageleri ile küçük büyük neredeyse bütün yaş gruplarına hitap eden The Sims bu sefer iOS ve Android cihazlar için geliyor.
Electronic Arts’ın yaptığı açıklamaya göre The Sims’in mobil versiyonu Brezilya’da indirilebilir durumda ve çok yakında tüm ülkeler için indirilebilir duruma geleceği belirtildi.
The Sims’in mobil versiyonunu, The Sims 4’ün PC uyarlanmasının biraz daha basitleştirilmiş versiyonu olarak düşünebiliriz. Eski Sims’lerde yer alan bütün temel özellikler (karakter oluşturma, ev inşa etmek, aile kurmak, kariyeri ilerletmek ve sosyalleşmek vb.) mobil versiyonda da mevcut. Karakter ve aile oluşturduktan sonra diğer özellikler de kullanılabilir durumda olacak.
Oyunda yer alan araçlar ile evlerinizi detaylı bir şekilde oluştururken; ayrıca özelleştirme seçenekleri ile karakterlerinizi “detaylandırmak” mümkün olacak. Oyunun yayınlanan videosunda yer alan “Social” özelliği ile arkadaşlarınızla sohbet ederken, oyun içerisinde arkadaş olmanızın önü açılıyor. Oyunun birkaç hafta içerisinde Türkiye’de indirilebilir duruma gelmesi bekleniyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz