Skype reklamlarını kapatma 2019

/ 1 Nisan 2019 / 1.411 / yorumsuz
Skype reklamlarını kapatma 2019

Bundan yıllar önce msn yan messenger olarak bilgisayarlar üzerinden arkadaşlarımızla veya internet kullanıcılarıyla konuşuyorduk. Ardından ise Skype ile bir satın alma üzerine, uygulamalar birleşti ve Skype olarak mesajlaşma uygulaması hayatımıza girdi. Ancak Skype üzerinde yer alan bu rahatsız edici reklamlar hepimizin karşısına çıkabiliyor. Bunları ise kapatmak hepimizin tek isteği oluyor.

Sizler için bugün Skype’da reklamlarını engelleme veya kapatma yollarını anlatacağım. Skype reklamlarını kapatmak için herhangi bir ayar sekmesi bulunmuyor. Biz ise site yasaklama yoluyla bu reklamlarını kapatacağız. Bunun için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Skype reklam kapatma işlemi

  • İlk olarak denetim masasını açın
  • Daha sonra internet seçeneklerine girin
  • Ardından güvenlik kısmına tıklayın
  • Şimdi ise yasaklı siteler kısmına basın.

Bu adımları takip ettikten hemen sonra

  • Bölgeye ekle kısmına tıklayın ve https://apps.skype.com/ adresini oraya yazın.
  • Ardından ise Ekle butonuna basın ve bu adresi yasaklı siteler içerisine ekleyelim.

Bu işlemlerden sonra skype reklamları kapanacak ve karşınıza reklam çıkmayacaktır.

Tüm bu işlemlerin yanı sıra Skype reklamlarını kapatmanın bir diğer yolu ise Explorer üzerinden de gerçekleşebiliyor. Bunun için Explorer’a girin ve Araçlar kısmına gelin. Daha sonra ise Özellikler kısmından pencere açılacak ve aynı şekil adresi yazıp engellemeniz gerekecek.

Sizlerinde merak ettiği veya sizi rahatsız eden sıkıntılarınız var ise, alt kısımda yer alan yorum kısmından bizlere sorununuzu ileterek ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz