Snapchat Reklam Verme 2019

/ 6 Mayıs 2019 / 6.431 / yorumsuz
Snapchat Reklam Verme 2019

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat, farklı filtreleri ile kullanıcıları etkilemeye devam ediyor. Birçok kişinin kullandığı Snapchat uygulaması yeni gelen güncellemeleri ile uygulamayı daha da farklı sunuyor. Popüler olan dil çıkaran köpek, çiçekli taç gibi filtreler sayesinde meşhur olmaya devam ediyor.

Sadece resim çekmek için değil aynı zamanda Snapchat uygulamasında farklı olan özelliklerden biri de; adını bilmediğiniz müziği dinlerken Snapchat uygulamasını açıp, ekrana basılı tutarak o müziğin adını öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda yakın arkadaşınızı eklemek için kullanıcı adını girmenize gerek yok karşı taraf kullanıcı adını uygulamadan açıp daha sonra ekranda o kodu okutmanız arkadaşınızı direk eklemenizi sağlayacaktır.

Farklı özelliklere sahip olan Snapchat şimdi ise yeni reklam hizmeti vermeye başlayacaktır. Instagram’da gezerken bazen karşımıza sponsorlu bağlantılar çıkar. Arkadaşımız olmamasına rağmen ana sayfamızda ya da hikayemizde farklı reklamlar ile karşılaşabiliriz. Instagram’da olan bu özellik şimdi ise Snapchat’e taşınacak.

Snapchat Publisher duyurusu sayesinde yerel işletme, firma ve şirketler Snapchat üzerinden reklam verecekler. Ad Manager platformu üzerinden dolduracağınız form sayesinde vermek istediğiniz reklam yetkililere ulaşacaktır. Uygulamanın ne zaman geleceği konusuna değinecek olursak; Temmuz ayları içerisinde kullanıcılara hizmet vermesi bekleniliyor. Hatta bu uygulama reklam verecek olan kişilere kolaylık sağlayarak kendi reklamlarını hazırlamalarına olanak sağlıyor. Video ya da bazı görselleri hareketlendirme, marka değeri sunma gibi alternatifler tanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz