Sphero Ses Etkileşimli Örümcek Adam Oyuncağı Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 2.092 / yorumsuz
Sphero Ses Etkileşimli Örümcek Adam Oyuncağı Fiyatı

Sphero Ses Etkileşimli Örümcek Adam Oyuncağı Özellikleri

Sphero etkileşimli Örümcek Adam oyuncağıyla evlere neşe katacak. LCD gözleriyle hislerini açığa vuran süper kahraman, her yaştan Örümcek Adam hayranını cezbedecek cinsten.

Yardımsever komşunuz Örümcek Adam (Spider-Man), Sphero’nun sesli etkileşim desteği sunan keyifli ve yetenekli oyuncağıyla evlere yeni bir eğlence getiriyor. Peki, bu eğlenceli ürün neler sunuyor?

Sphero Spider-Man ile yeni nesil eğlence
Sphero daha önce Star Wars’tan BB-8 ve Arabalar’dan Yıldırım McQueen gibi karakterlerin de oyuncaklarını piyasaya sunmuştu. Şirketin son oyuncağı Örümcek Adam’ın ilk dikkat çeken özelliğiyse kesinlikle dahili LCD ekranlar aracılığıyla ruh halini ifade eden ve tamamen animasyonlu gözleri. Ayrıca dahili IR sensörü ile oyuncağın Örümcek Hisleri her daim aktif durumda ve hareket algılaması gerçekleştirebiliyor. 21.5 santimetre uzunluğundaki ürünün üst kalite silikon malzeme ile üretilmiş olduğunu ve bu anlamda küçükler için tehlike oluşturmadığı belirtelim.

iOS ve Android uyumlu ve özel bir uygulamaya sahip oyuncakla aktiviteler başlatmak, içeriklerin kilidini açmak, ilerlemenizi takip etmek ve daha fazlası mümkün. Etkileşimli konuşma tespiti de yapabilen Örümcek Adam, sorularınıza yüksek kaliteli hoparlörüyle yanıt verebiliyor. Otomatik içerik güncellemeleriyle güncel kalan ürün 2 saate kadar batarya ömrü sunuyor. Ayrıca oyuncağı özel şarj standında tutarak da kullanabiliyorsunuz.  Akıllı telefon bağlantısının Bluetooth üzerinden gerçekleştirildiğini de not olarak düşelim.

Sphero Spider-Man oyuncağı yurtdışında yaklaşık 150 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz