Star Wars Marka Cep telefonları

/ 29 Ekim 2017 / 1.048 / yorumsuz
Star Wars Marka Cep telefonları
Star Wars markalı Telefonlar geliyor
Star Wars hayranlarının ilgisini çekecek akıllı telefonlar karanlık Taraf ve Aydınlık Taraf seçenekleri ile geliyor.
Bir bilim kurgu klasiği olan Star Wars ya da ülkemize bilinen adıyla Yıldız Savaşları markasını taşıyan akıllı telefonlar, filmin hayranlarını oldukça heyecanlandıracak türde bir gelişme. 
Öncelikle kötü haberi vermek gerekirse bu telefonlar Japonya’da satışa sunulacak. Japonya merkezli mobil operatör SoftBank tarafından yapılan anlaşma ile birlikte piyasaya çıkacak olan telefonlar, Rogune One: A Star Wars Story filminin de çıkması sebebiyle de iyi bir satış rakamı elde edebilir.
Sharp tarafından üretilecek olan telefonlar Karanlık Taraf ve Aydınlık Taraf seçenekleriyle piyasaya sürülecek. 5.3 inç 1080p ekran, Snapdragon 820 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 22.6 MP kamera ve 3000 mAh batarya özellikleri bulunan telefon, sadece görüntüsüyle değil teknik özellikleriyle de adından söz ettirecek bir telefon.
Ek olarak, Android 6.0 mobil işletim sistemi tabanlı telefonların Star Wars temalı özellikler sunduğunu da belirtelim. Bunların arasında duvar kağıtları, emojiler ve zil sesleri gibi çeşitli içerikler yer alıyor. Karanlık Taraf ve Aydınlık Taraf seçimine göre farklı temalar sunan akıllı telefonlarda bir de özel bir film oynatma programı yer alıyor. Bu uygulama sayesinde 2020 yılana kadar kullanıcılar, Star Wars The Force Awakens filmini defalarca ve ücretsiz olarak izleme şansına sahip olacaklar.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz