Su Geçirmeyen Sudan Etkilenmeyen En İyi Cep telefonları 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.229 / yorumsuz
Su Geçirmeyen Sudan Etkilenmeyen En İyi Cep telefonları 2017

Su Geçirmeyen Sudan Etkilenmeyen En İyi Cep telefonları

Bugün satın alabileceğiniz en iyi “su geçirmez” telefonları seçtik!

Su geçirmezlik, 2017’nin telefonlarında aranan bir özellik haline geldi. Bu özelliği üst seviye telefonlarda giderek daha sık görüyoruz, hatta Apple’ın bile bu trende uyduğuna şahit olduk.

Peki en iyi su geçirmez telefonlar hangileri? İşte sizin için seçtiklerimiz!

1. Samsung Galaxy S8

Ön tarafının neredeyse tamamını kaplayan müthiş ekranı sayesinde yılın en çok konuşulan telefonlarından biri olan Galaxy S8, plaja rahatça götürebileceğiniz bir cihaz.

IP68 su ve toz dayanıklılığı
1,5 metrede 30 dakikaya kadar su geçirmezlik

2. iPhone 7 Plus

Piyasadaki en iyi iPhone’u istiyorsanız, çift kameralı iPhone 7 Plus’ı tercih etmelisiniz. Elde biraz büyük hissedilse de telefonun 2.900mAh’lik pili, bütün günü rahatça çıkarmasını sağlıyor.

IP67 su ve toz dayanıklılığı
1 metrede 30 dakikaya kadar su geçirmezlik

3. iPhone 7

iPhone 7 önceki modellere benzese de kötü bir telefon değil. Aksine içerisinde bol miktarda güç gizliyor. Su geçirmezlik ve kamera geliştirmeleri, iPhone 6 veya daha eskisinden iPhone 7’ye geçmeyi haklı çıkarmaya yeterli.

IP67 su ve toz dayanıklılığı

1 metrede 30 dakikaya kadar su geçirmezlik

4. Samsung Galaxy S8 Plus

Çok büyük ekranlı bir amiral gemisi arıyorsanız, Samsung Galaxy S8 Plus sizin telefonunuz. 6,2 inç’lik ekran boyutuna rağmen telefonun gövdesi düşündüğünüzden küçük. 3.500mAh’lik piliyle iyi bir pil ömrü sunan telefon, IP68 toz ve su geçirmezliği sunuyor.

IP68 su ve toz dayanıklılığı
1,5 metrede 30 dakikaya kadar su geçirmezlik

5. LG G6

LG G6, Galaxy S8 gibi en üst seviye özelliklere sahip olmasa da harika bir telefon. Galaxy S8 kavisli bir ekrana sahip ve bazı kullanıcılar, geleneksel düz ekranları tercih edebiliyorlar. LG G6, Galaxy S8 gibi 18:9 orana sahip uzun bir ekranla geliyor. Telefonun IP68 su ve toz geçirmezliği de Galaxy S8’e benziyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz