2017 Android Süper Mario Run İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.219 / yorumsuz
2017 Android Süper Mario Run İndir
Süper Mario Run İçin Android’de Beklenen Geri Sayım Başladı 
Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan ve 7’den 70’e milyonlarca hayranı bulunan Süper Mario oyunu hatırlanacağı üzere mobil dünyaya giriş yapmıştı. Oyun ilk olarak İOS işletim sistemine AppStore üzerinden getirilirken Android işletim sisteminde ise ön siparişe açılmıştı. İşte Android işletim sistemini kullanan kişilerin bekledikleri müjdeli haber geldi ve Nintendo nihayet oyun için kesin tarihi açıkladı. 
Son 3 Gün Kaldı 
Nintendo tarafından yapılan açıklama ile beraber Android işletim sistemini kullanan kişilerin 23 Mart 2017 itibari ile Google Play mağazası üzerinden Süper Mario Run oyununu indirebilecekleri müjdesi verildi. Yani oyun tutkunları için sadece 3 günlük bir geri sayım başlarken indirilecek oyunun Super Mario Run 2.0 sürümü olması bekleniyor. Şu anda henüz Super Mario Run 2.0 sürümünün getireceği yenilikler henüz net olarak bilinmezken ücretsiz olarak oynanabilecek bölümlerin arttırılması ve oyuna yeni bazı karakterlerin eklenmiş olması beklentisi ağır basıyor. 
Süper Mario Run Android İndir 
Oyunu indirmek isteyen Android kullanıcılarının Google Play Store üzerinden hesaplarına giriş yapıp ardından arama bölümüne Süper Mario Run yazmaları yeterli oluyor. Oyun şu anda indirmeye açılmadığı ve ön siparişler kapandığı için mağazada yer almıyor. Bunun için oyunu indirmek isteyen kişilerin açıklanan 23 Mart 2017 tarihini beklemeleri gerekiyor. Bu tarihte mağazada Süper Mario Run yazıp Nintendo dağıtıcılı olan oyunu seçerek indirebiliyorsunuz. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz