Suya Dayanıklı Akıllı Android Telefonlar

/ 29 Ekim 2017 / 1.503 / yorumsuz
Suya Dayanıklı Akıllı Android Telefonlar

Suya Dayanıklı Akıllı Telefon Sıralamasında İlk 5

Her geçen gün daha fazla firmanın dikkatini çeken suya dayanıklılık özelliği kullanıcıların da önem vermesiyle telefon üreticileri arasında da büyük bir rekabet yaşanmasına neden oluyor. Android işletim sistemini kullanan cihazlarda yaşanan rekabetin artması ile beraber Apple da bu rekabette yer almaya karar vermiş ve iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde suya dayanıklılık özelliğini getirmişti.

Suya dayanıklı özelliğe sahip olan telefonlar IP67 ve IP68 sertifikası olmak üzere 2 farklı sertifika alabiliyorlar. IP68 sertifikası hem suya hem de toza karşı dayanıklılık gösterirken aynı zamanda 1.5 metre ve 30 dakika suya dayanıklılık performansı ile 1 metre 30 dakika dayanıklılık gösteren IP67 sertifikasından daha üstün kabul edilmektedir.

iPhone 7 / iPhone 7 Plus 

Aynı zamanda Apple tarafından üretilen ilk su geçirmez telefonlar olan iki model IP67 sertifikasına sahip. iPhone 7 fiyatı olarak 3.799 lira ödenirken iPhone 7 Plus için ise 4.449 Lira ödenmesi gerekiyor.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge özellikleri ile kullanıcılara muhteşem bir güç sunarken IP68 sertifikası ile rakiplerine meydan okuyor. Samsung Galaxy S7 Edge fiyatı olarak ise 2.600 lira civarı ücret ödenmesi gerekiyor.

Sony Xperia XZ
 
Sony Xperia XZ fiyat performans açısından en iyi seçeneklerden biri olarak öne çıkarken IP68 sertifikasına sahip telefonlar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 markanın suya dayanıklı telefonları arasında yer alırken IP68 sertifikası ile 2.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sony Xperia Z5 Compact

23 MP kamerası ile büyük beğeni toplayan Sony Xperia Z5 Compact IP68 sertifikası ile 2 bin lira civarında fiyatla teknoloji mağazalarında satışa sunuluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz