Swarm Harita Özelliği Gizleme 2019

/ 10 Nisan 2019 / 1.661 / yorumsuz
Swarm Harita Özelliği Gizleme 2019

Swarm kullanıcıları için merak edilen konulardan biri; Swarm harita özelliğini nasıl gizleyebilirim? Swarm harita özelliği gitmiş olduğunuz bölgede yapmış olduğunuz check in görebilme özelliğidir. Swarm ayarlarını yaparak arkadaşlarınızın ya da sizin görebileceğiniz şekilde harita ayarını iki farklı yöntem ile kullanabilirsiniz.

Bu harita sadece arkadaşlarınıza açık ise, arkadaşlarınız görebilir. Yani arkadaşınız olmayan bir kişi bu haritanızı göremez. Ancak herkese açık ise haritanız herkes tarafından görünür. Ancak bir noktada bildirim yaptıysanız ve haritanız açık ise o noktada bulunan kişi harita alanından orada olduğunuzu görebilir. Siz de bu durumun farkındaysanız ve rahatsız oluyorsanız, harita özelliğini kapatma işleminden bahsedeceğiz.

Swarm Harita Gizleme İşlemi

Harita uygulamasını gizlemek için aşağıda bulunan aşamaları takip ederek, haritanızı gizleyebilirsiniz. Haritayı diğer kişilerden gizlemek için yapmanız gereken işlem çok kısa ve basit. Kapatmak için YALNIZCA SEN alanına tıklayarak, bu ayarı seçmeniz yeterli olacaktır.

Yalnızca sen ayarını seçip aktif duruma getirdiğiniz zaman, haritanızı sadece siz görmüş olacaksınız. Bu durum sayesinde hangi ülkede, hangi şehirde, hangi bölgede, hangi mekanda olursanız olun, haritanız gizlenmiş olacaktır. Bu durumdan rahatsız oluyor ya da rahatsız ediliyorsanız bu işlemler sayesinde kurtulabilirsiniz. Kısaca yukarıda olan adımı yani yalnızca sen alanını seçerek, harita özelliğiniz görünmez ve mekanınız başka kişiler tarafından görülmez. Arkadaşınız olmayan kişiler bu alandan sizi rahatsız ediyorsa yukarıda olan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz