Telefonda Çıkan Reklamları Engelleme Adblock Browser

/ 29 Ekim 2017 / 2.242 / yorumsuz
Telefonda Çıkan Reklamları Engelleme Adblock Browser
Reklamsız Web Deneyimi İçin Adblock Browser
Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen cep telefonlarımızda sürekli olarak başımıza gelen belki de en can sıkıcı şey internette gezerken olur olmadık her sitede ekrana gelen reklamlar. Cep telefonumuzun yavaşlamasına hatta kilitlenmesine yol açan bu reklamlardan kurtulmanın artık çok iyi bir yolu var; Adblock Browser. Daha önce birçoğumuzun bilgisayarımızda ki rahatsız eden reklamlardan kurtulmak için ücretsiz kullandığımız Adblock Browser artık Android ve iOS işlemcili cep telefonlarımızda ve tabletlerimizde web tarayıcısı olarak hizmetimizde.
Cep telefonunuza veya tabletinize gelen tüm reklamları ayırt etmeden engelleyen, daha hızlı ve güvenli bir internet kullanımı sağlayan Adblock Browser size ayrıca batarya kullanımından da tasarruf sağlayacaktır. 
Adblock Browser’ı; Android 2.3 üzeri işletim sistemlerinin kullanıldığı cep telefonları ve tabletlerde ve iOS 8 üzeri iPhone ve iPad’ler de hızlı ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca kendinize özel filtreler ekleyebileceğiniz ve isterseniz gezindiğiniz sitenin reklamlı halini de görebileceğiniz Adblock Browser; diğer web tarayıcılarının tüm özelliklerine sahip. Türkçe dil desteğiyle çok daha kolay ve kullanışlı bir hale gelen Adblock Browser ile internette gezinmek artık çok daha zevkli. 
Cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz Adblock Browser’la; arama motorunuzu ve başlangıç sayfasını değiştirebilir, gizli sekmede gezinebilir, başka tarayıcıdan yer imleri aktarabilir, istediğiniz çerez ayarlarını yapabilir kısaca hem ihtiyacınız olan tüm özelleştirmeleri kolaylıkla uygulayabilir hem de kişisel verilerinizi koruyabilirsiniz.  
Adblock Browser Kullanıyor musunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz