Android Telefonlardan Sitelerin Masaüstü Görünümünü Açma

/ 29 Ekim 2017 / 38.612 / yorumsuz
Android Telefonlardan Sitelerin Masaüstü Görünümünü Açma

Android Telefonlardan Sitelerin Masaüstü Görünümünü Açmak

 

Android telefon ve cihazlarda web sitelerini ziyaret ederken tarayıcılar otomatik olarak sitelerin mobil sitelerini görüntüler. Web sitelerinin mobil versiyonları basit bir arayüzde olurken, masaüstü versiyonları daha detaylı olur. Bu yüzden bazen sitelerin masaüstü bilgisayar görünümü görüntülemeniz gerekebilir.

 

Peki Android telefonlardan sitelerin masaüstü görünümünü açmak için ne yapmalı?

 

Bunun için ilk deneyeceğiniz yol ulaşmak istediğiniz web sitesinin masa üstü adresine girip, tarayıcı seçeneklerini açmak ve “masaüstü site iste” seçeneğini ayarlamak olacaktır.
Eğer halen mobil site gösteriliyor ise tarayıcıda yazan adrese bakın. Adres m.facebook.com gibi ise başladı m. harfini mobil kelimesini silerek girin. Veya facebook.com veya mobil.facebook.com gibi. Bu da olmazsa diğer yöntemleri deneyin.

Girdiğiniz web site mobil sürümde açıldı ise sitelerin menüsünde veya en altında “Tam sürüm” veya ”Masaüstü sürüm” gibi seçenekler kullanarak sitelere masaüstünden giriş yapabilirmeniz mümkün.

Mobil Tarayıcılardan Masaüstü Siteye Girme için yukarıdaki yöntemlerden ikisi de işe yaramadı ise bu yöntemleri farklı tarayıcı uygulamaları ile deneyin.

 

Chrome ile Masaüstü Site İsteme

 
Chrome’da tek yapmanız gereken Google Chrome tarayıcısını açtıktan sonra uygulamanın menüsünü açmanız.Karşınıza çıkan menüde “Masaüstü sitesi iste” seçeneği görünecek. Masaüstü sitesi iste  seçeneği işaretlemek sorununuzu çözmeye yardımcı olacaktır.

 

Opera Mini ile Masaüstü Site Görünümü

 

Opera mini uygulamasını açtıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin.

1. Uygulama menüsünü açın.
2. Açılan menüden “Ayarlar (Settings)” seçeneğine girin.
3. Ekrana gelen pencereden “Mobile view” özelliğini “Kapalı” konumuna getirin.

Bu şekilde ilerleme kaydettikten  sonra sitelerin masaüstü görünümüne opera mini programı ile girebilmeniz mümkün olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz