TikTok profil fotoğrafı boyutu 2019

/ 12 Mart 2019 / 10.225 / yorumsuz
TikTok profil fotoğrafı boyutu 2019

Son zamanların en iyi uygulaması olarak bilinen video paylaşım uygulaması TikTok kullanan kişiler uygulamada bazen profil fotosu yüklerken sıkıntılar çekebiliyor. TikTok kullanıcıları için profil fotosu boyutlar nedir? Bu soruların cevabını bugün sizlere aktarmaya çalışacağız. TikTok sorunlarına artık dur diyelim.

TikTok profil fotoğrafı boyutu hangi boyutta olmalıdır, gibi sorularınızı bir kenara bırakın ve detaylı bir şekilde yazdıklarımızı okuyun. Çünkü bu yazdıklarımızda tamamen size TikTok fotoğraf sorunlarınızdan kurtulmanız için hazırladık. Hem resim boyutu hem de paint ile boyutlandırma işlemini derledik.

TikTok Profil Fotoğrafı Boyutları

TikTok profilinize yüklemeniz gereken profil fotoğrafı kaç olmalıdır? TikTok profil fotoğrafı yüklerken resim boyutu 745 x 748 piksel olmalıdır. Bu ölçüde olduğu zaman resminiz net çıkacaktır. Telefonunuzun galerinden yüklemiş olduğunuz resimleri bilgisayar ortamında paint ile açabilir ve düzeltebilirsiniz.

Paint ile resim nasıl boyutlandırılır?

Bu kısımda ise TikTok profil fotoğraflarınızı paint üzerinden piksele dönüştürmeniz için bazı bilgiler sunacağız.

TikTok profil fotoğrafınızı masaüstü ortamına taşıyın. Yani masaüstüne kopyalayın. Daha sonra sağ tıklayın ve düzenle seçeneğine basın. Resim paint ile açılacaktır. Paintte açılan resmi sağ çarpraz köşeden tutun ve aşağı kısımda gözünüz olsun boyutlar değişecektir tam boyuta gelene dek çekin. Resim dış kenarlarında boş bir beyaz kenar görünecek. O kenarları kapatmak için tam resmi seçin ve sağ resim ucundan kaydırın sonuna kadar. Hepsi bu kadar


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz