TTNET Aboneliği İptal Etme 2019

/ 16 Haziran 2019 / 2.043 / yorumsuz
TTNET Aboneliği İptal Etme 2019

Son dönemlerde birçok kullanıcı tarafından şikâyet alan TTNET, bir süre sonra bazı kullanıcılar için sıkıntı oluşturuyor ve üyeliklerini iptal etmek istiyorlar. Bu yazımızda TTNET üyeliğini iptal etmek isteyenler için yardımcı olacağız. İnternet fiyatının diğer netlere göre fazla olması ve mbps, kota olarak diğer netlere göre daha hızlı cevap vermesinden kaynaklı olarak TTNET aboneliğinizi iptal etmek isteyebilirsiniz.

Eğer siz de iptal etmek istiyorsanız müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekecektir. Müşteri hizmetleri dışında size en yakın olan TTNET adresine gidip üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinize dair bilgi alabilirsiniz. TTNET şubelerinde isteğe göre internet iptalini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Başka bir yöntem ise islem@ttnet.com.tr adresine tıklayarak kimlik fotokopisi ve dilekçe kağıdınızı taratıp daha sona e-posta adresine gönderin. Bu durum sonucu da üyeliğinizin iptali gerçekleşir. Son olarak abonelik iptali için dilekçe ve kimlik fotokopisi çıkararak bunları faks numarası olan 0312 306 07 16 nolu numaraya TTNET internet iptali için faks gönderimi yapabilirsiniz. Yukarıda yer alan işlemlerden istediğinizi tercih ederek TTNET internet iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz