Tumblr fotoğraf boyutları nedir?

/ 2 Şubat 2020 / 895 / yorumsuz
Tumblr fotoğraf boyutları nedir?

Kişilerin internet kullanımını çok fazla artması artık ortamların da internette artmasına neden oldu. Facebook, Instagram ve Tumblr gibi bir çok platform yer alıyor. Peki profillerimizin ve paylaşımlarımızın fotoğraflar ile olması gerekli mi? İşte kapsamlı bir açıklama…

Tumblr ve Facebook gibi sosyal ağlar aslında çok mantıklı çalışmakta. Uzun bir metin de paylaşılabiliyor. Bu işlemi video yada farklı bir medya ile yansıtabiliriz. Tek bir fotoğraf yada iki cümle yazı da paylaşabilirsiniz. Bu bakımdan esnek bir yapıya sahip olan tumblr daha çok genç insanları kendisine çekiyor.

Kendi içerisinde yer alan takip ve yeniden paylaşma özelliği aslında bir pano görevi görüyor. Takip edilen kişilerin bloglarında yer alan paylaşımları panoda görüp sizi beğeni yada not gibi izler bırakabiliyor. Tumblr üzerinden paylaşımlarda adınızı veya linkinizin göründüğünü belirtelim. Profillerimizin daha kaliteli görünmesi adına çok yüksek takipçimiz olmalıdır.

Tumblr’a üye olduktan sonra yapmamız gereken ilk şey resmimizi eklemek. Bunun için 128×128 piksel boyutlarında bir fotoğraf yüklemek olacak. Bunun için ise PNG GIF yada BMP olabilir. Ancak kaliteli ve tam uyumlu bir fotoğraf çok güzel olacaktır. Bir diğer dikkat edeceğimiz nokta ise resim paylaşırken en çok 1280×1920 piksel çözünürlük seçiliyor. Bu resim profilimizde kullanılan temaya bağlı büyüyecektir. En fazla gönderiler 10 Mb ile sınırlanmış durumda.

Sizlerde boyutlara ve paylaşımlarınıza dikkat ediniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz