Turkcell TV+ maximum cihaz sayısı hatası (20701)

/ 27 Nisan 2019 / 3.414 / yorumsuz
Turkcell TV+ maximum cihaz sayısı hatası (20701)

Turkcell Tv+ Maximum cihaz sayısına ulaştınız hatası nedir? 70’den fazla hem yabancı hemde yerli kanalların yer aldığı Turkcell’in çatısı altında bir platform olarak kullandığımız Turkcell Tv+ için hazı hatalarla karşılaşabiliyoruz. İşte hata ve çözümü…

Turkcell Tv+ uygulaması platinum için ücretsiz olarak geliyor. Bunla beraber uygulama sayesinde akıllı smart televizyonlarda kanalları veya dizileri izlemeniz mümkün. Turkcell ise aylık sizlere 5GB interneti bu konuda bedava getiriyor. Şimdi ise Turkcell TV+ uygulamasını kullandığımızda karşımıza çıkan 20701 hata koduna sahip Maximum cihaz sayısına ulaştınız hatasının çözümünden bahsedeceğiz.

Turkcell Tv+ Maximum cihaz sayısı hatası

Kısa süre önce sizlerden gelen soruların üzerine bu hatayı inceledik ve düzelttik. Turkcell Tv+ uygulamasını dört cihazdan fazla cihaza kurmanız halinde böyle bir hata karşınıza çıkıyor. Biz bu hatayı iPhone cihazımıza yüklediğimizde aldık. Çünkü daha önceden 4 farklı cihaza yüklemiştik. iPhone cihazımıza yüklemek istediğimizde 20701 hata kodu ile karşılaştık.

Hatanın Çözümü

Bu sorunun açıklaması ise şöyle, tek bir üyelik için Turkcell size 4 farklı cihaz hakkı sunuyor. Siz 5. cihazı eklemek istediğiniz karşınıza bu hata çıkıyor ve sizden bir cihazı kaldırmanız isteniyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için ise, Turkcell TV+ uygulamasına giirş yapın ve Uygulama > Bana Özel > Profil Yönetimi kısmından cihazlar menüsüne gelin.

Bu kısımdan bir adet cihazı devre dışı bırakın veya silin. Bu platformda sınırlama da TV+ kutusu da dahil edilmiş olduğundan, ay içerisinde tek bir cihaz kaldırma hakkınız bulunuyor. Daha sonra yeni cihazınızı ekleyebilir ve izleyebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz