Twitter Canlı Yayın Nasıl Yapılır?, Twitter canlı yayın yapmak istiyorum

/ 29 Ekim 2017 / 3.682 / yorumsuz
Twitter Canlı Yayın Nasıl Yapılır?, Twitter canlı yayın yapmak istiyorum
Twitter Canlı Yayın Simgesi Neden Çıkmıyor, Twitter’da Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
Dünyanın en çok kullanıcı barındıran sosyal paylaşım ağlarından biri olan Twitter geride bıraktığımız günlerde kullanıcılara artık canlı yayın yapma imkânı tanındığını duyurmuştu. Bunun için kullanıcıların ekranda yer alan canlı yayın simgesini tıklaması yeterli oluyor. Ancak uygulamanın daha ilk gününden pek çok kullanıcı twitter canlı yayın simgesini bulmakta zorlandı. 
Peki, twitter canlı yayın nasıl yapılır?
Periscope İle Twitter Canlı Yayın Özelliği Nasıl Kullanılır?
Twitter a bağlı olan uygulamalar arasında yer alan Periscope desteğini alan Twitter bu sayede artık kullanıcılarına canlı yayın özelliğini kullanma imkânı sağlıyor. Bu özelliği kullanarak twitter üzerinden canlı yapın yapmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken ise yeni özelliği kullanabilmek için twitter güncellemesi yapmak. Güncellemeyi yaptıktan sonra hemen twitter hesabınıza giriş yapmanız ve tweetle tuşuna basmanız yeterli olacaktır 
Twitter Canlı Yayın Nasıl Yapılır?
Tweetle butonuna bastıktan sonra açılan ekranda alt kısımda fotoğraf bölümünün yanında “tek bir butonla canlı yayınına geç” butonuna basın. Bu butona bastığınız anda twitter uygulaması sizden video uygulamasına ve ses kaydı oluşturulmasına izin vermenizi isteyeceği bir ekran açılacaktır. Onay ekranlarını evet diyerek geçmeniz durumunda karşınıza canlı yayına geçeceğinizi haber verecek olan son bir sayfa gelecektir. Bu sayfayı “peki anladım” diyerek geçmeniz durumunda altta kırmızı şerit olan “canlı yayına geç” ekranı gelecek ve canlı yayın akışı onay vermeniz durumunda onaylanacaktır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz