Twitter Sondakika Bildirimleri Nasıl AktifEdilir

/ 29 Ekim 2017 / 1.358 / yorumsuz
Twitter Sondakika Bildirimleri Nasıl AktifEdilir

Twitter Önemli Gelişmeleri Son Dakika Bildirimleri İle Duyuracak 

Dünyada yaşanan gelişmeleri en yakından ve en kolay şekilde takip etmek isteyen kişilerin ilk tercihi artık sosyal medya hesapları oluyor. Ancak bazı dönemlerde yaşanan olayların sıklığı ve yoğunluğu nedeni ile bazı önemli gelişmeler ne yazık ki öne çıkamayarak gözden kaçabiliyor.

Twitter bu sorunun çözümü için yeni bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor. Hayata geçirilecek olan yeni uygulama sayesinde twitter önemli bulduğu gelişmeleri takipçilerine son dakika bildirimi geçerek duyuracak. Bu sayede bu önemli bilgilerin gözden kaçırılma riski ortadan kaldırılacak.

Konuma Göre Durum Bildirimi Yapılacak 

Twitter henüz tüm sistemin çalışmalarını tamamlamadığı için bildirim gönderimi uygulamasını başlatmıyor. Uygulamadaki en büyük öncelik kişinin kendi yaşadığı konum ve ilgi alanlarına göre durum bildirimi yapılmasına veriliyor. Bu sayede kişi hem ilgi alanlarına uygun bildirimleri alacak hem de yaşadığı bölgede meydana gelen tüm önemli gelişmelerden haberdar olacak.

Uygulama Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?

Twitter son dakika bildirimi uygulamasının ne zaman kullanıma sokulacağı ile ilgili şu anda kesin bir açıklama bulunmuyor. Ancak uygulamanın en geç 2017 yılının yarısına kadar kullanıma sokulmasına kesin gözü ile bakılıyor. Uygulamada önce firmanın pilot bir ülke belirleyerek burada denemeye başlaması da mümkün görülürken son dakika bildirimi sayesinde haber akışı açısından sosyal medyanın da gücünün daha da artması sağlanmış olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz