Twitterda Video Nasıl indirilir

/ 29 Ekim 2017 / 1.750 / yorumsuz
Twitterda Video Nasıl indirilir
Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?
Son dönemde diğer sosyal paylaşım sitelerinin yıldızlarının parlaması ile gerileme yaşayan Twitter bu sorunu aşmak için GIF ve video içeriklerine güveniyor gibi görünüyor. Özellikle de paylaşılan video sayısını her geçen gün bir üst basamağa taşımayı başaran Twitter yakaladığı bu sinerjiyi daha büyük bir seviyeye taşımak için çalışmalara devam ediyor. 
Twitter Video İndir 
En çok izlenen pek çok videonun önce Twitter üzerinden paylaşılması ya da çok izlenen videoların bu site üzerinden çok daha kolay bir şekilde bulunması twitter uygulamasının popülaritesini her geçen gün biraz daha arttırıyor. Ancak sürekli olarak buradan video izleyerek internet kotalarını doldurmak istemeyen kişilerin son derece basit bir şekilde twitterdan video indirme işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. 
Bunun için ilk atmanız gereken adım indirmek istediğiniz videoyu twitter üzerinden açmak. Alt bölümde bulunan 3 nokta işaretini tıklayın ve açılan yeni pencerede “tweet’in bağlantısını kopyala” seçeneğini işaretleyin. Daha sonra kopyaladığınız bu linki downloadtwittervideo.com internet sitesini açarak URL kısmına yapıştırarak işleme devam edin. Yenilenen pencerede gelen “İndir MP4” yazısına basarak işleminizi tamamlayın. 
Twitter GIF İndirme 
Video indirme işleminde olduğu gibi Twitter üzerinden GIF indirmenize de olanak sağlanıyor. Bunun için yukarıda yer alan video indirme işlem adımlarını takip etmeniz ancak son adımda “indir MP4” butonu yerine “download MP4” butonuna basmanız gerekiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz