Twitter Canlı Yayın Özelliği Aktif Etme Nasıl

/ 29 Ekim 2017 / 2.800 / yorumsuz
Twitter Canlı Yayın Özelliği Aktif Etme Nasıl

Twitter’da Canlı Yayın Özelliği İçin Düğmeye Bastı

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter yapmış olduğu resmi açıklama ile yeni kullanıma sunulacak olan uygulama sayesinde tek bir tuşla canlı yayına geçiş yapılabileceğini duyurdu. Bu sayede atacağınız tek bir tweet ile günlük hayatınızın bir bölümünü ya da önemli bir anı takipçileriniz ile paylaşabileceksiniz.

Periscope uygulaması tarafından desteklenen Twitter canlı yayın özelliği hakkında açıklamalarda bulunan şirket CEO’su Kayvon Beykpour yapmış olduğu açıklamada zaten Periscope uygulamasını tamamen canlı yayın özelliğini desteklemek için geliştirmiş olduklarını dile getirdi. Beykpour açıklamasında “Periscope insanlara diledikleri her an canlı video paylaşma gücünü vermek için geliştirilen bir uygulama. Direkt olarak bu gücün Twitter üzerinden insanlara ulaştırılması da çok ayrı bir hoşluk oldu. Çünkü twitter bugün milyonlarca kişi tarafından kullanılan son derece güçlü bir paylaşım ortamı. Bu da artık canlı video özelliğinden çok daha fazla kişinin yararlanacağı anlamına geliyor.” dedi.

Android ve İOS güncellemelerini gerçekleştiren herkes mobil cihazlarında canlı twitter yayın özelliğini kullanabilecek. Canlı yayın içerisinde gerek canlı yorumlarla gerekse de emoji kullanılarak yayın yapan kişiye izleyiciler tepkilerini anlık olarak verebilecekler. Yine içerisinde canlı yayın bulunan tweetler de Retweet işlemi yapılarak paylaşılabilecek. Yine bu tweetler beğeni alabilecek ve kişinin takipçilerinin yorumuna açık olacak. Getirilen bu yenilik ile canlı yayın yapmak isteyen kişilerin Facebook’a giriş yapma zorunluluğu da ortadan kaldırılmış olacak.

Facebook Canlı Yayın Nasıl Yapılır Sayfamızı İnceleyin.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz